Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spreman za Madrid
Povratak na članak

Dejan Lovren dobio posebne kopačke za finale Lige prvaka

Za trofej pobjednika najelitnijeg europskog klupskog natjecanja igraju nogometaši Tottenhama i Liverpoola

Komentari 2

Avatar dzambo
dzambo
19:25 24.05.2019.

Na sto se sve sveo Nogomet od nekadasnjih sjajnih dana i igranja Nogometa....sve je to sad pretvorito u veliki biznis a najmanje ima Nogometa....ima Nogometa ALI dok se prvo nepopune sa lovom svi ''okolo'' koji prije nisu toliko zaradjivali na nebitnim stvarima tek onda pocinje tekma...''sarene'' reklame trepte okolo i neznas sta ti vise smeta te reklame il sarene laze na terenu...reklame na dresovima jos ce malo biti 90% sadrzaja kompletnog dresa...kopacke svih boja....a jedni te isti su uvijek vrhu...i umjesto da LP bude bas ono sto znaci LIGA PRVAKA ubacuju se u nju cak i oni sa 5. mjesta iz domacek prvenstva ''nevjerojatno''...i jedan klub iz zemlje il drzave al u njemu igraju 70% igraca koji nemavaju nikakve veze sa to drzavom kad se malo bolje pogleda....cak su i mreze golova ''sarene'' ma svih boja...svi okolo mlate veliku lovu a to na ''srecu'' placaju bas oni koji ih to nije kostalo kao sad kad su ISTO gledali NOGOMET...

VL
Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
12:40 24.05.2019.

Na tribini moze sjediti i u tenisicama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.