Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Šuker:

U malom smo finalu, iz svake jakosne skupine dobili smo najjačeg protivnika!

Davor Šuker
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
12.12.2015.
u 22:07

- Drago mi je što smo za nositelja skupine dobili baš moje prijatelje Španjolce - naglasio je Šuker.

- Hrvatska je skupina uistinu teška, a o snazi iste dovoljno govori da smo iz svake jakosne skupine dobili najjačeg protivnika. Međutim, uživat ćemo u svakoj utakmici u Francuskoj, u ovom festivalu nogometa - rekao je predsjednik HNS-a, Davor Šuker, nakon ždrijeba skupina za Euro 2016.

- Drago mi je što smo za nositelja skupine dobili baš moje prijatelje Španjolce - naglasio je Šuker za službene stranice HNS-a te dodao:

Sami nastup u ovako snažnoj skupini bit će pravo malo finale za Hrvatsku, Tursku i Češku, pored Španjolaca koji su kao aktualni europski prvaci u blagoj prednosti.

>>Hrvatska u teškoj skupini, prva utakmica protiv Turske

>>Modrić: Teška skupina! Vrsaljko: Zadovoljan sam, kvalitetni smo

>>Del Bosque: Neće biti lako protiv Hrvatske! Terim: Kockasti su poput nas

Komentara 14

Avatar gradvitra
gradvitra
22:30 12.12.2015.

Konačno da mogu tintu trošit. Hrvatska može i mora dalje šta i želim osrca. Usput..... admine; daBogda ti bilo sve po mojim željama, a inom ko te drži. U Gradu vitra kažemo; svakog ti dobra šta ga i nikom drugom daješ

DE
dejan94
22:24 12.12.2015.

Niste bas dobili najjace. Iz prve grupe je trenutno jaca Njemacka od Spanije u trecoj je jaca Slovacka od Ceske sigurno a u cetvrtoj je jaci Island od Turske. Inace dosta je dobra grupa i ako budete igrali kao sa pocetka kvalifikacije procete sigurno. Pozz i srecno.

SE
seljacinaxxx
23:17 12.12.2015.

ma mi imamo nosonju,on je number1,s njegovom brzinom,sutom iz igre,iz slobodnjaka,s njegovom igrom glavom,asistencijama za gol tipa iniesta,a tek s statistikom dodavanja u svojoj polovici prvom do sebe....idemo dalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije