Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDA

Davor Šuker potvrdio da Niko Kovač sigurno ostaje izbornik

Šuker i Kovač
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
24.06.2014.
u 01:20

- Bili su bolji. Do iskustva nije lako doći, puno Meksika ćemo mi još proći - rekao je Šuker.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker nije krio razočaranje zbog poraza protiv Meksika, ali bio je realan i protivniku priznao da je bio bolji i zasluženi slavio.

Bili su bolji. Do iskustva nije lako doći, puno Meksika ćemo mi još proći. Uglavnom, Niko sigurno plovi na svom brodu kazao je predsjednik dajući tako potporu izborniku.

Najavio je da sljedeći kvalifikacijski ciklus otvaramo 4. rujna u prijateljskoj utakmici protiv Cipra u Puli. Odmah pet dana poslije igramo kvalifikacijski susret protiv Malte u Zagrebu.

>> 'Meksiko je bio bolji, dali smo svoj maksimum i više nije bilo moguće'

 

Komentara 75

DA
danijel00
01:50 24.06.2014.

vidi se da nema trenerskog znanja.Nisam nikad mislio da cu vidjet to da ce Rakitic kao zadnji vezni morat cuvat leđa Pranjicu.Takvu glupost nebi ni Stimac smislio

AN
ante66
01:43 24.06.2014.

Kovacev domet je segesta ili hrvatski dragovoljac.. ako imas imalo obraza (i muda) sukeru, pozvat ces ili trenera stranca, ili dozvoliti pravim trenerima poput vulica i zajeca da preuzmu reprezentaciju

Avatar comandante
comandante
07:41 24.06.2014.

Hoće li netko konačno postaviti pitanje Modrićeve uloge i učinka u repki!!! Samo lupajte minuse ali on je obični korektni pomoćni igrač koji nije, ne može, nezna biti vodja i pruzeti odgovornost, pa u 14 posljednjih tekmi 0 golova 0 asista, sada mi tumačite da nije njegov posao davati golove, jeli mu posao dati asist???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije