Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZŠS

Davor Bernardić daje potporu Branimiru Bašiću

davor bernardić
Anto Magzan/PIXSELL
08.06.2012.
u 09:48

Bernardić je ovih dana primio izaslanstvo Bašićeva stožera u kojem su još bili Tomislav Karlo, Gordan Kožulj (ispred Kluba olimpijaca) i profesor Mario Baić s Kineziološkog fakulteta

Rasplamsava se bitka za čelno mjesto Zagrebačkog športskog saveza. Ako je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić podržao Tomislava Grahovca, njegov protukandidat Branimir Bašić ima potporu šefa zagrebačkog SDP-a i dojučerašnjeg Bandićeva stranačkog kolege Davora Bernardića. Bernardić je ovih dana primio izaslanstvo Bašićeva stožera u kojem su još bili Tomislav Karlo, Gordan Kožulj (ispred Kluba olimpijaca) i profesor Mario Baić s Kineziološkog fakulteta. Oni su upoznali Bernardića sa svojim programom, koji se mladom SDP-ovcu svidio, posebno inzistiranje na jasnim kriterijima za raspodjelu novca za sport. Uz Bernardića, Bašića i Karla podržava i Klub olimpijaca, koji svog tajnika Damira Škaru predlaže za člana Bašićeva Izvršnog odbora te 47 (od 102) članova Skupštine ZŠS-a, pa oni nekako postaju prvi kandidati izbora koji će biti obavljen na sjednici Skupštine 12. lipnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije