Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVISOV KUP

Dodig i Škugor slavili u paru, Hrvatska protiv Brazila vodi 2:1

Ivan Dodig
Reuters/PIXSELL
19.09.2015.
u 19:52

Hrvatska će prvu meč loptu imati sutra kada Borna Ćorić igra protiv Thomaza Belluccija.

Hrvatska Davis Cup reprezentacija slavila je protiv Brazila u igri parova i tako povela 2:1 u borbi za ostanak u Svjetskoj skupini.

Ivan Dodig i Franko Škugor odigrali su odličan meč protiv Marcela Mela i Bruna Soaresa i pobijedili sa 6:0, 3:6, 7:6 (2), 7:6 (3).

Hrvatska će prvu meč loptu imati sutra kada Borna Ćorić igra protiv Thomaza Belluccija.

>> Borna Ćorić odradio posao do kraja, Hrvatska izjednačila protiv Brazila!

Komentara 6

TR
tragurion1954
22:24 19.09.2015.

Halo Vecernji! Zar ovo nije sportska vijest dana. A ne nogometni tracevi, Pobjeda WestHama i sl?

DU
Deleted user
00:34 20.09.2015.

kad je cilic usao u polufinale us opena to nije bila vijest dana,nije bila cak ni sportska vijest dana morao sam uci u tenis sekciju da vidim rezultat. svaka cast deckima velika pobjeda

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
08:50 20.09.2015.

Bravo, svaka čast! Soares je potrošen, a Melo bez veze. Već sam u par komentara spomenuo, i opet budem, Dodig je taj koji izvlači ovaj par i zbog kojeg su 2. ili 3.par svijeta, a ne neki prosječni. Svaka čast i na ovoj pobjedi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije