Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme rukometaša

David Mandić napustio pripreme. Izbornik uvježbava obranu 3-2-1

Zagreb: Prvo okupljanje rukometne reprezentacije ove sezone
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
03.11.2023.
u 20:39

Izbornikov plan za ovu fazu priprema je da se u igru vrati obrana 3-2-1, koja je nekada bila naš zaštitni znak. Ta je ideja sjajno prihvaćena u Poreču. I polako se provodi u djelo

Iza hrvatske muške rukometne reprezentacije puna su tri dana priprema u Poreču. Ritam je udarnički i gotovo da nema sata slobodnog vremena. Stručni stožer na čelu s izbornikom Goranom Perkovcem u dvorani provodi više od šest sati dnevno. Reprezentacija je podijeljena u dvije skupine – crvenu i plavu.

Prva ima jutarnji trening od 9.30 do 11 sati, druga od 11 do 12.30 sati. U 16.30 sati slijedi druga runda treninga koji traje do 18 sati. Atmosfera je sjajna. Nitko ne prigovara. Poreč je napustio David Mandić jer još osjeća posljedice ozljede koju je zadobio prije 15-ak dana u Bundesligi. Stoga je stožer naknadno s liste pričuva pozvao Gotija Maričića, člana Gorenja iz Velenja. Svaki trening isplaniran je do najsitnijih detalja. Paralelno s tim odrađuje se i dio marketinških obveza prema sponzorima.

GALERIJA Nexe svladao Skjern u EHF Europskoj ligi

Zagreb: Prvo okupljanje rukometne reprezentacije ove sezone
1/37

Želja je da se dani priprema u prosincu ne prekidaju snimanjem reklama ako to nije nužno, već da budu rezervirani isključivo za treninge. Izbornikov plan za ovu fazu priprema je da se u igru vrati obrana 3-2-1, koja je nekada bila naš zaštitni znak. Ta je ideja sjajno prihvaćena u Poreču. I polako se provodi u djelo. Milina je vidjeti da su je igrači objeručke prihvatili.

VEZANI ČLANCI:

Za neke to je potpuna novost, drugi su pak odlično reagirali na tu zamisao jer su je igrali ili je povremeno igraju u svojim klubovima. Naravno da se ne zaboravljaju naše dvije osnovne obrane: 5-1 i 6-0. Stožer je već složio dvije ekipe koje će međusobno igrati u subotu u Velom Joži. No igračima još ne otkriva karte. I tako će biti sve do polaska u dvoranu.

VIDEO Društvene mreže oplele po Modriću: 'On je na desetom mjestu? Nema šanse...'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije