Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODRŽANA SJEDNICA

Dario Šimić u Lokomotivi! Postao je član njihove Skupštine

Atmosfera na stadionu u Kranjčevićevoj uoči početka utakmice Lokomotiva - Šibenik
Josip Regovic/PIXSELL
30.12.2021.
u 13:13

Prije početku Skupštine odala se počast minutom šutnje preminulom predsjedniku NK Lokomotive, gospodinu Tinu Doličkom, koji je 12 godina obnašao funkciju predsjednika kluba, te gospodinu Andriji Rašiću, višegodišnjem skupštinaru i članu Nadzornog odbora kluba

U srijedu je održana je Izborna skupština NK Lokomotive, a izabrani su na njoj novi članovi Skupštine. Među njima su Dario Šimić, Mirko Bogdanović i Tonći Utrobičić. Za članove Nadzornog Odbora izabrani su Nenad Strugar, Marko Smiljanić i Miroslav Lovrić.

Prije početku Skupštine odala se počast minutom šutnje preminulom predsjedniku NK Lokomotive, gospodinu Tinu Doličkom, koji je 12 godina obnašao funkciju predsjednika kluba, te gospodinu Andriji Rašiću, višegodišnjem skupštinaru i članu Nadzornog odbora kluba.

Novi predsjednik NK Lokomotive je dr. Miroslav Gluhinić. Doktor Gluhinić ugledni je zagrebački liječnik, specijalist ortopedije, nekadašnji tajnik pri Ministarstvu zdravstva Republike Hrvatske i višegodišnji šef liječničke službe NK Lokomotive Zagreb.

VIDEO: Revijalna utakmica za Cicu i Popa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije