Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA
Povratak na članak

Dario Šarić ostao bez nagrade za 'rookieja’ godine

Šarić je svojim igrama u dresu Philadelphia 76-ersa dobio povjerenje svih 100 osoba s pravom glasa u izboru najbolje petorke novaka u ligi. Uz Šarića, maksimalnih 200 bodova dobio je i Brogdon

Komentari 7

US
USA
08:46 27.06.2017.

Glavu gore Dario jer je to i bilo ocekivano s obzirom na taj jedan blagi igracki sovinizam koji je uvijek prisutan u NBA ligi. Strasno si napredovao i sad je najbitniji igracki kontinuitet i pristojna minutaza jer ce biti borbe za prvu petorku. Ali ste strasna ekipa sa potencijalno velikom zvijezdom prvom baon Iversona.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.