Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dario bašić:

Protiv Malija moramo izvući maksimum kao i s Nijemcima!

Dario Bašić
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
31.10.2015.
u 10:15

'Uspjeli smo pobijediti najtežeg protivnika kojega je ova generacija imala. Njemačka je kvalitetna, disciplinirana i vrhunski organizirana.'

Čovjek bi očekivao euforiju nakon pobjede nad Njemačkom. Jer, kako je netko rekao, da ih pobijediš u pikulanju, bilo bi čudo, pa ima ih 80 milijuna.

No naš izbornik Dario Bašić vrlo je staložen:

– Uspjeli smo pobijediti najtežeg protivnika kojega je ova generacija imala. Njemačka je kvalitetna, disciplinirana i vrhunski organizirana, ali naši su igrači napravili sve što smo se dogovorili nakon analiza. Uložena energija polako se našim dečkima vraća. Sad moramo ostati staloženi, Mali je snažan, treba opet napraviti dobru pripremu i pokušati izvući maksimum iz sebe da prođemo ovu prepreku.

>> Mladom hrvatskom braniču slomljen nos, Bašić poručuje: Svi smo uz njega

Komentara 4

GL
Glorfindel
10:40 31.10.2015.

racunajte da je svaki od njih barem 2 ili 3 godine stariji no sto pise u dokumentima

MR
Mravoklop
14:27 31.10.2015.

Samo ostanite normalni budite djeca igrajte se ne robujte menadžerima i neopterečujte se budučim transferima i bit čete prvi garant i sam nemojte past pod utjecaje novinarskih napisa jer to nas uvijek košta

OR
@orlando
13:05 31.10.2015.

Bolje je bilo izgubiti od Švaba nego od Malija, mada je Mali ozbiljna ekipa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije