Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK BAŠIĆ:

Dio priprema je bio za prvenstvo bio je i kasniji odlazak na spavanje!

Dario Bašić
Marko Prpić/PIXSELL
17.10.2015.
u 12:45

'Sve je kako treba, posljednjih dana odradili smo sve što smo planirali. Evo, i zadnjih dana imamo treninge u vrijeme utakmice, kako bismo što spremniji dočekali otvaranje turnira.'

Hrvatska reprezentacija do 17 godina noćas će (sa subote na nedjelju i 01.00, uz prijenos na Eurosportu 2) otvoriti Svjetsko prvenstvo do 17 godina. Izabranike Darija Bašića na otvaranju turnira očekuje dvoboj s domaćinom Čileom. Naše se nade već danima nalaze u Južnoj Americi, a stručni stožer hrvatske reprezentacije vjeruje kako je sve spremno za početak velikog natjecanja.

- Sve je kako treba, posljednjih dana odradili smo sve što smo planirali. Evo, i zadnjih dana imamo treninge u vrijeme utakmice, kako bismo što spremniji dočekali otvaranje turnira. Postoji malo nervoze, u našim redovima vlada velika euforija, no pokušavamo igračima dati do znanja da moraju uživati u toj utakmici. Ni o jednoj nam utakmici ne ovisi glava, samo se moramo koncentrirati na naše zadatke - javio se iz Santiaga za Goal.com Dario Bašić, pa nastavio:

- Svi mislimo samo na teren. Želimo rezultat, želimo pobjedu, ali idemo utakmicu po utakmicu. Ne radi nam se o životu ili smrti, želimo rasterećeno i opušteno uživati u nogometu. A znamo da samo jako dobri. Svi to znamo.

>> Više o SP U-17 čitajte na Goal.com

>> Mladi Hrvati startaju pred 47.000 gledatelja

Komentara 1

MA
-Marsijanac-
16:36 17.10.2015.

Naprijed decki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije