Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrajina

Darijo Srna zabio u pobjedi Šahtara (video)

srna
AFP/PIXSELL
01.04.2011.
u 18:28

Hrvatski reprezentativac Darijo Srna zabio je pogodak u 23. kolu ukrajinskog prvenstva u pobjedi Šahtar kod Iličevca (3:1).

Desni branič Šahtara i reprezentacije bio je strijelac za 1:0, nakon što je primio jednu loptu na 10-ak metara i poslao je pored vratara domaćih. Bio je to treći Srnin pogodak u ovoj sezoni.

Kapetan kluba iz Donjecka, koji je nakon prijateljske utakmice Hrvatske i Francuske vidno šepao, a u srijedu je trebao i na pregled zbog sitne ozljede, igrao je cijelu utakmicu, a u 68. minuti zaradio je i žuti karton.

Šahtar je ovom pobjedom povećao prednost nad kijevskim Dinamom na 15 bodova, no momčad Ognjena Vukojevića ima utakmicu manje.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
20:52 01.04.2011.

Stvarno cudnovato....U klubovima svi postizu golove,u repki svi kilave... Meni se cini da njima nije do reprezentacije,ipak je veca zarada u klubovima..

PA
parovi8
15:02 02.04.2011.

IDEMO PO NOVI DOBITAK S ČETIRIMA PROGNOZIRANIM PAROVIMA! DOBITNI PAROVI I SIGURNE OKLADE, POSJETITE: http://elf-parovi.blogspot.com/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije