Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUDARIMA KUP

Srna osvojio 22. trofej u dresu Šahtara

Football Soccer - Shakhtar Donetsk v Sporting Braga - UEFA Europa League Quarter Final Second Leg - Arena Lviv, Lviv, Ukraine - 14/04/16. Shakhtar Donetsk's Darijo Srna celebrates his goal against Sporting Braga. REUTERS/Gleb Garanich  Picture Supplied by
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
21.05.2016.
u 18:32

Srna je osam puta slavio u prvenstvu, šest puta u Kupu, a u riznici trofeja ima i naslov Kupa Uefa te sedam ukrajinskih Superkupova.

Nogometaši Šahtara pobjednici su ukrajinskog Kupa nakon što su u finalnom susretu u Lavovu pobijedili Zorju 2:0.

Junak utakmice bio je dvostruki strijelac Aleksander Gladkij koji je zabio po jedan gol u svakom poluvremenu. U 42. minuti je zabio za vodstvo, a u 57. minuti je ponovo zatresao suparničku mrežu.

Kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna je odigrao cijeli susret osvojivši čak 22. trofej u dresu kluba iz Donjecka. Srna je osam puta slavio u prvenstvu, šest puta u Kupu, a u riznici trofeja ima i naslov Kupa Uefa te sedam ukrajinskih Superkupova. Srna će se nakon nekoliko dana odmora priključiti hrvatskoj reprezentaciji 29. svibnja.

Eduardo da Silva zaigrao je za Šahtar posljednjih pola sata osvojivši deveti trofej u Ukrajini. 

Šahtaru je to ukupno deseti naslov nacionalnog Kupa, dok je Zorji već sam ulazak u finale najveći uspjeh. 

>> Kapetan Srna: S ponosom nosimo hrvatski dres, kockice nam daju snagu i motiv

Komentara 2

Avatar HajdukLika
HajdukLika
09:28 22.05.2016.

Šahtar? Ma dajte! Ukrajina je znatno veća od Hrvatske, ali im prva nogometna liga sliči našoj domaćoj ligi. Nogometna prčija! Srni nedostaje iskustva iz zapadnoeuropskih liga. To se vidi u svakoj utakmici Vatrenih. Igra k'o sibirski drvosječa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije