Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDARAC U REBRA

Darijo Srna neće biti spreman za početak priprema

darijo srna
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
16.05.2014.
u 15:32

Posrijedi je kontuzija, a ne napuknuće rebara, što znači da će Srna nakon kraćega odmora biti na raspolaganju izborniku Kovaču za Bad Tatzmannsdorf

Vijesti iz Ukrajine nisu dramatične, ali ni posve ugodne za izbornika Niku Kovača. Naime, kapetan reprezentacije Darijo Srna vjerojatno neće biti spreman za početak priprema za Svjetsko prvenstvo.

U finalnoj utakmici ukrajinskog kupa, u kojoj je Šahtar poražen od kijevskog Dinama (1:2), Srna je dobio udarac u rebra, a pregled je pokazao da nema puknuća rebara, već kontuzije.

Prema dostupnim informacijama, ova vrsta ozljede zahtijeva i do dva tjedna mirovanja budući da Srna trpi jake bolove. Kako pripreme vatrenih za SP počinju 21. svibnja, prvih nekoliko dana vježbanja u Bad Tatzmannsdorfu kapetan će biti na poštedi.

Kovača ponovno zabrinjava i stanje Ive Iličevića, koji nije konkurirao za sastav HSV-a u utakmici s Greuther Fürthom.

>>Pogledajte kako je zaslugom Vide Dinamo osvojio ukrajinski kup!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije