Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJERLJIVO

Darijo Srna asistirao u velikoj pobjedi Šahtara

'Darijo Srna of Shakhtar Donetsk scores the 1-0 during the UEFA Champions League round of 16 first leg soccer match between Shakhtar Donetsk and Borussia Dortmund at Donbass Arena in Donetsk, Ukraine,
DPA/PIXSELL
15.08.2014.
u 19:43

Šahtar je vodeći na ljestvici s maksimalnih 12 bodova, tri više uz utakmicu više od Hajdukova suparnika u 4. pretkolu Europske lige, Dnipra iz Dnipropetrovska.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna ne posustaje, odigrao je svih 90 minuta za Šahtar protiv gradskog rivala Olimpika te upisao asistenciju.

Bilo je to u 23. minuti, a njegov ubačaj "pospremio" je Taison u mrežu suparnika i bilo je u tom trenutku 2:0 za ukrajinske prvake. Do kraja utakmice pala su još tri pogotka, s tim da je mreža Šahtara ostala netaknuta.

Šahtar je vodeći na ljestvici s maksimalnih 12 bodova, tri više uz utakmicu više od Hajdukova suparnika u 4. pretkolu Europske lige, Dnipra iz Dnipropetrovska.

>> Srna pogotkom s bijele točke inicirao preokret Šahtara

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije