Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA EP

Danska svladala Finsku, Crna Gora bolja od Bugarske

Danska je pobijedila Wales 4:0 i postala prvi ?etvrtfinalist Europskog prvenstva
Zheng Huansong/XINHUA
10.09.2023.
u 21:41

Danska je s 13 bodova iz šest nastupa za jedan bod prestigla do danas vodeću Finsku i reprezentaciju Kazahstana koja je u nedjelju u Astani s 1-0 svladala Sjevernu Irsku pogotkom Samorodova u 27. minuti.

Nogometna reprezentacija Danske slavila je s 1-0 protiv Finske na Olimpijskom stadionu u Helsinkiju u utakmici 6. kola u skupini H kvalifikacija za EURO 2024.

Pobjedu Dancima i skok na prvo mjesto u skupini donio je Pierre-Emile Hojbjerg pogotkom u 86. minuti.

Danska je s 13 bodova iz šest nastupa za jedan bod prestigla do danas vodeću Finsku i reprezentaciju Kazahstana koja je u nedjelju u Astani s 1-0 svladala Sjevernu Irsku pogotkom Samorodova u 27. minuti.

U skupini E Moldavija je slavila s 1-0 na Farskim Otocima, a pogodak za tri boda postigao je Vadim Rata u 53. minuti. Moldavija je s osam bodova na drugom mjestu, iza Češke koja također ima osam bodova, ali i utakmicu manje.

S dva pogotka u sučevom dodatku, na kraju prvog poluvremena i na kraju utakmice, Crna Gora je u Podgorici svladala Bugarsku s 2-1. Stefan Savić (45+1) je doveo Crnogorce u vodstvo. U 59. minuti domaća reprezentacija je ostala s igračem manje zbog drugog žutog kartona Vujačića, a Despodov je propustio iz dosuđenog kaznenog  udarca izjednačiti. To je u 79. minuti učinio Preslav Borukov. No, u sedmoj minuti sučevog dodatka Stevan Jovetić je donio vrijednu pobjedu Crnogorcima koji su s osam bodova iz pet nastupa privremeno došli na drugo mjesto iza vodeće Mađarske, koja ima 10 bodova iz četiri utakmice. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije