Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamov biser

Ćorić u Portu? Teško, deset milijuna eura za njega je malo

Ante Ćorić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/6
28.10.2015.
u 09:46

'Porto nije klub koji kupuje takav tip igrača, da je riječ o Benfici, još bi bilo moguće, ovako baš i ne.'

Nakon zanimanja Bayerna, Evertona, dortmundske Borussije i drugih europskih klubova, sad se u medijima pojavila priča da Porto želi Antu Ćorića i da je spreman za to dati Dinamu deset milijuna eura. No, to se baš ne čini nimalo realno.

- Ne vjerujem u to, Porto nije klub koji kupuje takav tip igrača, da je riječ o Benfici, još bi bilo moguće, ovako baš i ne – kazao je menadžer Danko Đikić, odličan poznavatelj portugalskog tržišta preko kojeg su i brojni igrači iz Portugala došli u Dinamo.

K tome, Zdravko Mamić zna da ima bisera u svlačionici i da će za njega danas, sutra moći dobiti daleko bolju ponudu.

>> Velikan nudi milijune za Ćorića, suigrač mu savjetuje: 'Odi tamo, to je veliki napredak!'

Komentara 2

DE
derin
15:05 28.10.2015.

Momak je talent, ali jos u Dinama nije ušao u prvih jedanaest., tako se pisalo za halilovica 15-20 milja, otišao za 2 milje, i slavom koja ga je malo pukla u glavu. Pustite ih da igraju, korak po korak, kao Modrić, Rakitic, pa ce možda jednog dana doci do velikog kluba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije