Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sumnjiva situacija
Povratak na članak

Carvajal u čudu: Ja ugrizao Mandžukića? To nije točno!

Marca piše pozitivno o Mandžukiću i njegovoj igri. Pišu da se borio tijekom cijelog susreta i da nije posustao skroz do kraja utakmice.

Komentari 3

ST
stefj
09:42 15.04.2015.

Za razliku od prethodnog članka u ovom listu koji je otvoreno podržao suca iz susjedne nam zemlje koji je cijelu tekmu imao pik na Mandžukića, ovo je prvi pozitivan članak o njegovoj igri potaknut pisanjem Španjolskih medija... Nakon utakmice, Mandžukić je izgledao gore od Mirka Filipovića nakon pretrpljenog najtežeg poraza u karijeri, a niti jedan igrač Reala nije dobio niti žuti karton za to. Mislim da to govori i više nego dovoljno o motivima suca.

VL
BA
balic
10:02 15.04.2015.

Da a H.D neima sinoc nista bolje nego prvi udri po Mandzukicu kako je bio najgori, sve sami strucnjaci koji vise znaju i vide kad nekog na pik uhvate.I Torres je simulirao jel i to nakon dvije minute u igri? da je drugi sudac bio neovisan Real bi ostao sa igracem manje u drugom poluvremenu.

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:48 15.04.2015.

pa nije sudac ozlijedio mandžukića! uostalom, rijetko kad mandžo završi utakmicu bez ozljede, bez kapi krvi. on je borac, ide glavom gdje drugi ne bi išli čekićem. i sad se kao trebamo čuditi, što je sudac radio. mandžukić je prgavrgav igrač, i ne igra on nježno. svaki njegov start je punom parom, forsira sebe, ali i druge. ne vidim problema. nije dao gol. o drugome nema smisla pisati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.