Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi iz Barce

Dani Alves: Sljedeće sezone igrat ću u Premiershipu

\'Barcelona\'s Dani Alves holds the trophy after defeating Estudiantes\' in their FIFA Club World Cup final soccer match at Zayed Sports City stadium in Abu Dhabi December 19, 2009.  REUTERS/Fadi Al-A
Reuters
02.10.2014.
u 11:46

- Neću više igrati za Barcelonu, sljedeće sezone selim se u Englesku, igrat ću u Premiershipu. Radujem se što ću igrati u kolijevci nogometa

Ovog ljeta nagađalo se kako će Dani Alves napustiti Barcelonu, španjolski mediji pisali su kako Luis Enrique traži novo rješenje na desnom beku, a dovođenje Douglasa dalo je potvrdu cijeloj priči. No, Brazilac nije napustio klub, što sada veseli navijače katalonskog kluba jer Douglas je u premijeri izgledao izgubljeno.

No, neće to dugo ostati tako. Otkrio je to i sam Alves koji je za brazilski O Globo izjavio da odlazi iz kluba.

- Neću više igrati za Barcelonu, sljedeće sezone selim se u Englesku, igrat ću u Premiershipu. Radujem se što ću igrati u kolijevci nogometa, izjavio je Alves, ali nije otkrio za koji će klub potpisati.

Za Barcu je odigrao 303 utakmice, zabio 20 golova i asistirao 85 puta te pritom osvojio 16 trofeja.

>>Rakitić među najlošije ocijenjenim igračima utakmice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije