Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaje u Barci

Ništa od Šime Vrsaljka, Dani Alves potpisao novi ugovor s Barcelonom

\'Barcelona\'s Dani Alves holds the trophy after defeating Estudiantes\' in their FIFA Club World Cup final soccer match at Zayed Sports City stadium in Abu Dhabi December 19, 2009.  REUTERS/Fadi Al-A
Foto: Reuters
09.06.2015.
u 14:36

Alvesu je na kraju ove sezone istjecao ugovor, željeli su ga PSG, Manchester City i Milan, ali on je ipak ostao

Dani Alves ipak ostaje u Barceloni, desni branič potpisao je novi ugovor s europskim prvakom, iako je imao dosta ponuda na stolu. Još nedavno činilo se da će otići jer je u intervjuu španjolskim medijima izjavio da ga u klubu ne cijene dovoljno, ali ipak su pronašli zajednički jezik.

"Barcelona objavljuje da je Dani produljio ugovor koji bi završio 30. lipnja. Potpisao je na dvije godinu, uz opciju produljenja na još jednu", stoji u klupskom priopćenju.

Alvesu je na kraju ove sezone istjecao ugovor, željeli su ga PSG, Manchester City i Milan, ali on je ipak ostao. Stoga je za očekivati da neće dolaziti nova pojačanja za tu poziciju, a kada se činilo vjerojatnim da će Alves otići, među potencijalnim kandidatima za njegova nasljednika spominjao se i hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko.

>>Platini mu dao medalju za osvajanje Lige prvaka, a sad mu je oduzima!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije