Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOPISNA REAKCIJA

Dani Alves skinuo hlače kad je čuo kakav mu Barcelona nudi ugovor

'Barcelona\'s Brazilian defender Dani Alves (up) vies for the ball with Real Madrid\'s midfielder Xabi Alonso during the first leg of the Spanish Supercup football match Real Madrid against Barcelona
Foto: 'DANI POZO'
1/2
10.04.2015.
u 08:52

"Dani je tužan jer je mislio da će doći do dogovora. Nije grebator za novac, želi normalne uvjete, a ne minimalne. Nemamo ponudu PSG-a, ali pristigle su nam druge dvije."

Dani Alves ipak neće nastaviti karijeru u Barceloni iako je to želio svim srcem. Nažalost po njega i navijače, desni bočni nije dobio ništa "na stol" osim minimalnih uvjeta i takvu ponudu katalonskog kluba sjajno je opisao na Instagramu.

- Život je velika igra, a ja sam mali igrač - napisao je iz fotografiju na kojoj su mu spuštene hlače.

Njegova agentica i bivša supruga Dinorah Santana otvoreno je izrazila nezadovoljstvo jer Dani je član prve postave i trener Luis Enrique u njega ima mnogo povjerenja.

- Dani je tužan jer je mislio da će doći do dogovora. Nije grebator za novac, želi normalne uvjete, a ne minimalne. Nemamo ponudu PSG-a, ali pristigle su nam druge dvije - rekla je Santana.

Sad je jasno, na ljeto sigurno odlaze Xavi i Alves, a vrlo vjerojatno i Pedro. Ukoliko će i dalje za Barcelonu vrijediti zabrana dovođenja pojačanja, bit će zanimljivo vidjeti kako će te igrače zamijeniti.

>> Dani Alves 'poludio' jer ga Marca 'prodaje' u PSG: Dosadilo mi je slušati ta sra..

 

"Life is a great game and I'm a small player" #goodvibealways #lovelife

A photo posted by DanialvesD2 My Twitter (@danid2ois) on

Komentara 3

Avatar Vrijeme
Vrijeme
09:02 10.04.2015.

Poslije ovoga, da mi ga daju badava nebi ga uzeo.

MG
mgodek2
12:12 10.04.2015.

Svi koji prate Barcelonu svijesni su izrazito loših igara D. Alvesa. Stalno se gura naprijed, a tamo u neuspjelim driblinzima i potpuno besmislenim centaršutevima (Barcelona nema klasičnog centarfora) zapravo prodaje (čitaj:daruje) lopte protivniku, a u obrani ga onda naravno nema. Pedro je deficitaran igrač. Borben i brz doduše, ali trči bezglavo. Ova dvojica mogu biti i dobri u nekim drugim sredinma, ali u Barceloni - ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije