Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERSPORT KUP

Danas ćemo saznati preostale putnike u polufinale Kupa. Evo gdje možete gledati dvoboje

Zagreb: U susretu 21. kola SuperSport HNL-a Dinamo je pobijedio Goricu sa 2-0
Goran Stanzl/PIXSELL
28.02.2024.
u 08:00

Modri su zasigurno u najzanimljivijoj situaciji jer u šest dana igraju već treću utakmicu u trećem različitom natjecanju. Nakon Konferencijske lige i HNL-a, slijedi im Kup.

U preostala dva četvrtfinalna para Hrvatskog nogometnog kupa gledat ćemo još prvoligaških dvoboja na koje smo navikli i u HNL-u. Naime, od 14 sati sastaju se Rudeš i Rijeka, dok od 18 sati igraju Dinamo i Gorica.

Modri su zasigurno u najzanimljivijoj situaciji jer u šest dana igraju već treću utakmicu u trećem različitom natjecanju. Nakon Konferencijske lige i HNL-a, slijedi im Kup.

GALERIJA Dinamo pobijedio Rijeku u derbiju

Zagreb: U susretu 21. kola SuperSport HNL-a Dinamo je pobijedio Goricu sa 2-0
1/15

– Raspoloženje je odlično, vremena za slavlje nema kao ni opuštanja. Kup utakmica važna je za nas. Gorica je u prvenstvu protiv nas bila dobra, trebalo je vremena da probijemo njezin blok, vjerujem da će doći s istom idejom. U Kupu je svašta moguće, moramo biti na svom maksimumu ako želimo dalje. Vjerujem da će i oni rotirati, a i mi moramo paziti na energetsku potrošnju. Neke ćemo pozicije sigurno zarotirati da proširimo roster, dat ćemo podršku i priliku dečkima koji jako dobro treniraju i velika su podrška momčadi. Napravit ćemo momčad koja će provesti plan da prođemo dalje – rekao je trener Dinama Sergej Jakirović pa dodao kakvo je stanje s Bulatom i Ogiwarom.

– Oni neće konkurirati za utakmicu, još se moraju liječiti. U kadru će biti Vrbančić i Cvetko, vidjet ćemo kako će teći utakmica pa po potrebi i njima dati minutažu – rekao je Jakirović, koji je svjestan da Gorica ove sezone nije loša, šesta je momčad prvenstva, a u Kupu su svi još opasniji. Ulog je velik, a utakmica samo jedna.

VEZANI ČLANCI:

Rijeka je pak izraziti favorit u odnosu na Rudeš koji jedva diše u HNL-u. Bit će to borba prvog i posljednjeg s prvenstvene tablice, jer Rudeš ima samo četiri boda u 24 odigrana susreta, dok je Rijeka na vrhu s 50. U momčadi Željka Sopića je pak i Franjo Ivanović, trenutačno najbolji strijelac u Kupu (četiri pogotka) kada su u pitanju klubovi koji su ostali u ovoj završnici. 

Utakmice možete pratiti na prvom programu MAXSporta. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar volim fritule
volim fritule
12:15 28.02.2024.

Lokomotiva osvaja Kup

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije