Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE VIJESTI

Damir Mišković: Ne mogu vjerovati da ni jedna nacionalna televizija neće prenositi Rijeku

Rijeka i Gorica u susretu 1. kola Prve HNL
Goran Kovacic/PIXSELL
19.08.2021.
u 13:24

Propali su pregovori oko prijenosa grčke televizijske kuće i Hrvatske nogometne televizije koja je ove sezone prenosila riječke europske utakmice.

Pred nogometašima Rijeke dvije su ključne utakmice za plasman u skupinu Konferencijske lige. Riječani večeras gostuju kod PAOK-a, a po svemu sudeći, televizijskog prijenosa u Hrvatskoj – neće biti.

Propali su pregovori oko prijenosa grčke televizijske kuće i Hrvatske nogometne televizije koja je ove sezone prenosila riječke europske utakmice.

24sata pišu da domaćini za prijenos traže između 11 i 12 tisuća eura, što su Riječani lobiranjem smanjili. No, za naše televizijske kuće i to je previše.

– Ne mogu vjerovati da nijedna nacionalna televizija ne može naći interes i ne posebno veliku sumu novca da navijačima Rijeke i ljubiteljima nogometa u Hrvatskoj omogući prijenos utakmice hrvatskog kluba u Europi, i to play-offa Konferencijske lige – rekao je predsjednik Rijeke Damir Mišković.

Ne treba posebno naglašavati da su navijači Rijeke ljutiti zbog ovakvog raspleta pregovora u Grčkoj.

>> Hrvatski nogomet pod povećalom: Razgovarali smo s Josipom Šimunićem, Nenadom Črnkom i Ilijom Lončarevićem

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Drugarica
Drugarica
14:30 19.08.2021.

Riječankama i Riječanima ionako nije bitno ništa nacionalno, zato smo zabranili referendum i Thompsoma, nama je bitan samo SDP, petokraka, Titin brod, Rade Šebedžija, Frljić, Mrle i Prle.

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
14:35 19.08.2021.

Nacionalna televizija ? Na jednoj Aco Stankovic na drugoj Sprqjc Jovanovic a treva u vlasnistvu fonda iz Srbije , to su mozda nacionalne televizije ali preko Drine

Avatar Scopus
Scopus
14:40 19.08.2021.

Još jedan razlog da HRT-u treba ukinuti obavezu pretplatu i prepostiti tržištu. Ima zaposlenih kao da su nacionalna televizija Uhljebistana a ne mogu ovo platiti. Koja je svrha pretplate ako da nacionalna televizija uskoči kada komercijalne nemaju interesa? Fućkam ja njihove dokumentarce na koje se vade danas kada postoje deseci tv programa koji emitiraju samo dokumentarce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije