Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s 5:0 pomeo sutjesku

Damir Krznar: Sheriff je danas bolji nego lani!

'21.09.2011., Maksimirska 128, Zagreb - Strucni stozer NK Dinamo, glavni trener Krunoslav Jurcic sa svojim pomocnicima: Damir Krznar, Tomislav Rukavina. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
Sanjin Strukic/PIXSELL
24.07.2013.
u 10:48

- Moldavci su bolji u napadačkom dijelu, vidio sam neke obrambene propuste. Bolji smo, ne trebamo bježati od uloge favorita – kaže Krznar

I opet Sheriff! Treći put u zadnje četiri sezone Dinamu će se u 3. pretkolu za ulazak u Ligu prvaka sučeliti moldavski Sheriff! Iznenađenja nije bilo, Sheriff je pomeo Sutjesku u Nikšiću s 5:0 (1:0)! Vidjelo se i na prvoj utakmici u Tiraspolju (1:1) da su Moldavci bolji, a na uzvratu u Crnoj Gori to su i potvrdili.

Utakmicu je na stadionu kraj Bistrice gledao i Damir Krznar, pomoćnik Dinamova trenera Krune Jurčića.

- Na dojmljiv način Sheriff je otišao dalje! Iako je Sutjeska dobro počela, Sheriff se znao obraniti, rano je zabio pogodak i potom preuzeo igru. A nakon dva brza gola u drugom dijelu, sve je bilo odlučeno, domaćin se raspao nakon što im je u 69. minuti isključen Bevčević – kaže Krznar.

Je li Sheriff protiv Sutjeske bio dominantniji od Dinama u Luksemburgu, utakmica je okončana istim rezultatom?

- Ne!

Je li ovaj Sheriff jači od lanjskoga?

- Da! Bolji su za dva-tri nova Brazilca, to je sad ozbiljna momčad! Bit će teže nego lani, iako ne treba bježati od uloge favorita. Bolji smo, ali za prolaz moramo odigrati dvije utakmice na najvišoj razini!

Tko im je najbolji igrač? - Najviše mi se svidio Ricardinho na desnom ofenzivnom boku. Odličan je i zadnji vezni Fernando, od njega sve kreće, a zabio je i dva gola! Dobri su, vole igrati, traže posjed lopte.

Sheriff je u Nikšiću igrao u sastavu (4-2-3-1): Stajila - Metoua, Samardžić (od 67. Scripcenco), Willian, Paye – Stanojević, Fernando - Ricardinho, Cadu (od 66. Pascenco), Luvannor (od 78. Pešić) – Ismail Isa. Pogoci: 0:1 Cadu (14.), 0:2 Ricardinho (47., Cadu), 0:3 Fernando (52., Ismail Isa), 0:4 Fernando (65.), 0:5 Scripcenco (86., Ricardinho).

Prva utakmica 3. pretkola Lige prvaka između Dinama i Sheriffa igrat će se u Zagrebu, u utorak, 30. srpnja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije