Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE BILA LAGANA ODLUKA

Naš veznjak ostvario san: 'Ne postoji osoba koja nije dirnuta time'

Damir Kreilach
Foto: NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL
1/5
08.02.2018.
u 10:56

- Zahvalan sam Unionu zbog toga što su mi omogućili da iskoristim ovu priliku. Uvijek će ostati u mom srcu - rekao je Kreilach.

Damir Kreilach nakon četiri i pol godine odlučio je napustiti Union Berlin te će karijeru napraviti u MLS-u, u redovima Real Salt Lake Cityja.

- Igrao sam samo za dva kluba, Rijeku i Union. Ostvario sam san, s obitelji odlazim u SAD. Zahvalan sam Unionu zbog toga što su mi omogućili da iskoristim ovu priliku. Uvijek će ostati u mom srcu - rekao je Kreilach.

Kreilach je za Union odigrao 157 utakmica, te pritom zabio 33 gola. Njegov odlazak teško je pao i ljudima u Berlinu.

- Ne postoji osoba koja nije dirnuti Damirovim oproštajem od kluba. Nismo ga planirali pustiti i odluka nije bila lagana. On je profesionalac koji živi za nogomet, a kada nam takva osoba pristupi s osobnim zahtjevom morali smo to ispoštovati te postići pravedan dogovor za njega i klub. Nedostajat će nam, a želimo mu svu sreću u nastavku karijere - rekao je koordinator prve momčadi Uniona Helmut Schulte.

Kreilach je karijeru započeo u Rijeci, iz koje je u Union otišao 2013. Igrao je za mlađe kategorije Hrvatske, ima četiri nastupa za U19, kao i za U21 reprezentaciju, uz jedan gol.

Damir Kreilach
1/25

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije