Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIJELI ČEKAJU Stromsgodset

Burić se ispričao navijačima: Pokazat ćemo da s ponosom nosimo grb Hajduka

Damir Burić
Ivo Čagalj/PIXSELL
29.07.2015.
u 14:56

- Iispričavam se svim navijačima za predstavu u Istri. Želimo gledati ispred, mi ćemo pokazati da smo pravi svojom borbenošću, da s ponosom nosimo ovaj grb, nadam se da ćemo pokazati da smo brzo naučili lekciju - rekao je trener Damir Burić

Hajduk će sutra u trećem pretkolu Europske lige na Poljudu od 21 sat ugostiti norveški Stromsgodset. Splićanima je još uvijek u glavama teški poraz od Istre u Puli u nedjelju (4:1).

- Prije svega se ispričavam svim navijačima za predstavu u Istri. Želimo gledati ispred, mi ćemo pokazati da smo pravi svojom borbenošću, da s ponosom nosimo ovaj grb, nadam se da ćemo pokazati da smo brzo naučili lekciju - rekao je trener Damir Burić, prenosi Goal.

Kakav je Stromsgodset?

 - Moderna momčad, igraju jako brz nogomet, brza transformacija iz obrane u napad, jako su dobri u prekidima. Bili su prvaci 2013., došla je financijska injekcija putem lokalnog milijunaša, stvorena je momčad koja je u vrhu. Moje informacije su da je dosta igrača ostalo na okupu, imaju momka iz Manchester Uniteda, Kastrati, Abu, broj 20 Ogunjimi Belgijac (ozlijeđen je nap.a), imaju dosta potencijala u svojim redovima. Igraju dugo zajedno, pomno izabrana momčad. Na vrlo bitnim pozicijama imaju klase, kako na krilima, tako i u obrani. Imaju iskustvo, imam dobar respekt, mislim da su najjači naš protivnik do sada - rekao je Burić.

I kapetan Goran Milović osvrnuo se na poraz od Istre.

- Kod nas svih se nakon ovog teškog poraza probudi revolt. Nakon ovakve utakmice svi vole spustiti Hajduka, u nas se probudi revolt da pokažemo da smo dobri. Da vratimo atmosferu.

Milović se nada podršci navijača.

- Grad živi za Hajduk, navijači nas prate u velikom broju, mislim da je to odlična situacija za nas. Našim trudom ćemo ih nastojati privlačiti i dalje. Sumnjam da su Skandinavci navikli na ovakav temperament. Nadam se da ćemo to iskoristiti - rekao je Milović i dodao:

- Teško je reći tako je favorit u ovom trenutku. Stromsgodset je u norveškom prvenstvu bod iza Moldea, oni su nanijeli štetu Dinamu, a znamo što je Dinamo u Hrvatskoj. Čeka nas prava izjednačena borba, najmanji detalji će odlučivati. Mislim da favorita nema, tako ćemo se i postaviti.

Dodajmo i da je Hajduk danas objavio da je sporazumno raskinuo ugovor s Dejanom Mezgom koji će sreću potražiti u nekoj drugoj sredini.

>> Burić: Naježio sam se na atmosferu na Poljudu... Vanoli: Ovo ima samo u Napulju

Komentara 2

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
15:17 29.07.2015.

bile tice i inter zapresic prestice...

Avatar dzambo
dzambo
23:44 29.07.2015.

Bice dobro ak pobijede ili cak nerijeseno il izgube...sve u svemu kak god da bude bice bolje od Dinama koji ulaze i mucka i opet nista a koliko je razlika u parama i muckama Dinamo bi trebao igrat u LP svake godine i ''najmanje'' dobijat 2 utakmice kod kuce i barem jednu ili dvije nerijesno vanka...jer Dinamo je toliko ''jak'' da bi to trebao ostvarit ''vrlo lako'' ...a sad kad ostanu bez Mamica tek ce se onda vidjeti sto se godinama kupilo i ''odllican'' rad...ma ni u Tunguziji ne izjavljuju da ce neko biti prvi ili prvak u nogometu da nema mucke i da se unapred sve zna...can ni na Rijeku nije racuno ni na drugog nikog....samo Dinamo...Dinamo..Dinamo...pa to ni ''Zvezda'' nije radila u bivisoj ligi al eto oni su dogurali do prvaka Evrope (Europe) i svjijeta...a Dinamo do prvaka u HNL....isto mjerilo...po mom misljenju....i na kraju kod Hajduka koliko para toliko i muzike...al kod Dinama nije bitno koliko para jer uvijek ce biti ''isto''...i vjestacki...nestvarno...slabo....nezainteresovano...i tak sve dok Mamici budu u Dinamu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije