Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAMIR BURIĆ:

Ne bi me zadovoljio minimalan poraz, mi smo Hajduk i uvijek idemo na pobjedu!

Damir Burić
Goran Stanzl/PIXSELL
19.08.2015.
u 11:48

'Imam dojam i da je momčad stasala i da možemo utakmicu u Splitu odigrati na način da prođemo.'

Nogometaši Hajduka putuju u Češku, gdje će sutra (20. kolovoza) od 19 sati u Liberecu igrati prvu utakmicu play-offa Europske lige protiv Slovana. Prije odlaska na put trener Damir Burić govorio je na konferenciji za novinare o svemu što očekuje.

- Mi smo odradili zadnji trening, neke stvari koje bi nas trebale očekivati tamo. Idemo sa 20 igrača na put, neki će ostati u Splitu. Nadam se kako ćemo i večerašnji trening odraditi na način da ne bude ozljeda - rekao je za službenu stranicu Hajduka trener Burić.

Ohandza je dobro podnio treninge, moramo sačekati što će doktori kazati. Nadam se kako će odigrati bar jedno poluvrijeme. Što se tiče desnog beka, imamo neke opcije. Imamo opcije za duel igru, duge lopte, skok. Milić je odradio zadnji trening i mogao bi biti među jedanaest.

O momčadi Slovana, Burić je kazao:

- Dinamična i snažna momčad koja brzo prenosi loptu s linije na linije. Imaju puno kombinacija kod prekida i bit će vrlo teško igrati u Češkoj. Mi smo spremni, odgovorit ćemo i mi s određenom agresijom. Iskreno kažem kako sam zadovoljan s reakcijom naše momčadi.

Češki nogomet je jako dinamičan i brz, svodi se na duele. Brzo dolaze od jednog do drugog kaznenog prostora, uz to organizacija im omogućava da ugroze svakog protivnika. Slovan je u novu sezonu ušao sa 7-8 novih igrača, mahom koji su već bili uz njihovog trenera. To je momčad koja se stvara, samim time željna uspjeha.

Govoreći o očekivanjima Hajduka, Burić je poručio:

- Ne bi me zadovoljio minimalan poraz. Pokazali smo da možemo, mi smo Hajduk i uvijek idemo na pobjedu! Imam dojam i da je momčad stasala i da možemo utakmicu u Splitu odigrati na način da prođemo.

>> Izvan HNL-a sija sunce, a kod 'Fleka' sanja se Europska liga

Komentara 8

SO
sonce
12:48 19.08.2015.

Jao kako jaka izjava, mi smo hajduk, jedva poznat u Europi.

SA
Sampei
12:13 19.08.2015.

ova izjava neodoljivo podsjeća na izjave zokija mamića prije svake utakmice: "mi smo dinamo i uvijek idemo na pobjedu"....nije buriću valjda zoki idol??

DO
dommar36
11:54 19.08.2015.

hahaha....pazi ovo...mi smo hajduk ....boze sacuvaj....iz kojeg filma je ovaj ispao.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije