Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PORAZA

Dambrauskas: Bili smo prenaivni i lako primili golove, pred punim Poljudom sve je moguće

Valencia: Prva utakmica doigravanja UEFA Konferencijske lige, Villarreal CF - HNK Hajduk
Foto: Omar Arnau/PIXSELL
1/2
18.08.2022.
u 23:14

- Ako ste istraživali, Awaziem je uvijek bio zadnji vezni. Htjeli smo imati bolju pokrivenost u veznoj liniji jer Villarreal je uigran u sredini i u međuprostoru. Awaziem je jako miran igrač s loptom. Mislim da je odigrao dosta dobru utakmicu - opravdao se Dambrauskas.

Nogometaši Hajduka poraženi su u Valenciji od Villarreala 4:2. Iako je Hajduk poveo preko Biuka u drugoj minuti utakmice, Villarreal je brzo preokrenuo i već do 20. minute vodio 2:1. Do poluvremena Villarreal je otišao na nedostižnih 4:1. Fossati je u završnici utakmice uspio smanjiti na konačnih 4:2. 

Evo kako je utakmicu vidio trener Hajduka Valdas Dambrauskas.

- Počelo je odlično za nas, ali bili smo izrazito naivni u nekim situacijama, mogli smo puno bolje reagirati. Htio bih da nam nisu zabili tako jednostavne golove. Morat ćemo biti bolji u Hrvatskoj. Sljedeća utakmica bi trebala biti lakša za pripremu. Igrači se mogu samo poboljšati igrajući ovakve utakmice - izjavio je trener Hajduka.

Mnogima je bilo čudno zbog čega je u ovakvoj utakmici odlučio eksperimentirati s Awaziemom na poziciji zadnjeg veznog.

- Ako ste istraživali, Awaziem je uvijek bio zadnji vezni. Htjeli smo imati bolju pokrivenost u veznoj liniji jer Villarreal je uigran u sredini i u međuprostoru. Awaziem je jako miran igrač s loptom. Mislim da je odigrao dosta dobru utakmicu - opravdao se Dambrauskas.

Kalinić ima porezotinu na obrazu. On je za nas važan igrač, ali ozlijeđen je. Važan je igrač za nas, ali nogomet je nekad takav sport.  Villarreal je vrhunska momčad. Mi smo i danas izgledali spremno, evo i Stipe je zabio nakon deset mjeseci... Moramo se pripremiti za Lokomotivu jer ta će utakmica odrediti kako ćemo igrati protiv Villarreala u Splitu.

Za kraj je najavio uzvratnu utakmicu. 

- Ne mogu ne biti optimist za drugu utakmicu zbog ovih igrača. Bio sam već puno puta na punom Poljudu. Ti navijači mogu podignuti svakoga. Nećete vjerovati što ću vam reći, ali kad budete gledali sljedeću utakmicu, atmosfera će biti potpuno drugačija i naš će mentatet biti drugačiji. Uz Božju pomoć, svašta se može dogoditi - zaključio je Dambrauskas.

 

Komentara 9

NI
nitram
23:32 18.08.2022.

treneru budi posten i priznaj kakve si golove postigao. prvi iz zaleda drugi iz kakvog sudara dvaju igraca je dosuden kazneni udarac

FR
freeshooter
23:25 18.08.2022.

...stari moj, s kojom lakoćom ti daješ izjave o pobjedama...nepodnošljiva lakoća pobjeđivanja...a uopće nisi svjestan na koje tlo padaju tvoje riječi, i što si posijao...dabar ne bih ti bio u krznu...

Avatar petrolio
petrolio
23:37 18.08.2022.

Dambrauskas je teško razočaranje...prvi gol zaleđe, drugi gol poklonjen penal, a po igri hajduk je trebao dobiti jos 3 komada. Nakon uzvrata treba dobitu šut kartu jer od 15 pojačanja koja je dobio sve se i dalje vrti oko livaje!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije