Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI IZBORNIK
Povratak na članak

Dalić slaže novu Hrvatsku, otkrio koga će zvati u reprezentaciju: 'Zaista bih ga volio vidjeti'

- Jedna nova Hrvatska se pokazuje kao ozbiljna reprezentacija koja može igrati sa svakim, s najboljim momčadima na svijetu, tako da sam jako veliki optimista i očekuje i dalje dobru hrvatsku reprezentaciju - rekao je Dalić

Komentari 14

SS
sokac sa drave
15:54 16.10.2020.

Sa igracima kojima smrdi duel igra bespostedna i stalno pomaganje obrani nemozes pobjedjivati.Mi ih imamo previse Vlasic,Brekalo,Pasalic su ti koji nemogu zajedno igrati jer Modric nemoze trcati za svu trojicu.Uvjek moze biti na terenu samo jedan od njih jer ekipa nemoze trojicu slepati.Onda mladi Car sa osam kilograma viska i spor visok ali sve duele sa glavom gubi.Brekalo se boji duela nikada nikome ne oduzme loptu i zato je stalno rezerva u njemackoj,cak je i u drugoj ligi u stutgartu bio rezerva.Trener treba igrace atletske brze kao Rebic koji nose,razbijaju i zabijaju.amen.

VL
Učitelj
14:00 16.10.2020.

Hamdija vidi sve, ali ko i belica ne vidi Lovora. Smeće livanjsko.

VL
IT
I-To
12:24 16.10.2020.

Da imaš super i grača protiv Francusa koji su u Zagrebu bili loši od onoga šta znaju i mogu a ti praviš skadalozne greške u taktiki i u postavi i govoriš da testuješ prastani više prodavati maglu ili radi kakoo treba ili hvala za sve i idi ća.

VL
MA
Marsijanac
22:48 15.10.2020.

"Lovrena nemamo, ali imamo Vidu, Ćaletu-Cara i Uremovića, ali zaista bih volio vidjeti Pongračića." Mislim da je Gvardiol bolji od svih njih... Vida je kumovao kod oba francuska pogodka.

VL
JM
ja-ma
23:31 15.10.2020.

Ti si slučajni izbornik pa nek mi lupaju minuse svi,ali dok ne stasaju Majer,Oršić,Petković,Gvardiol tj. Maminjova ekipa ti nećeš imati reprezentaciju jer ti je i prošlu Maminjo preko Čačića složio,a ti pobrao slavu.

VL
VI
vietsnow
23:20 15.10.2020.

polako se slaze dobar tim.. sretno Vatreni

VL
Avatar Cokolinda
Cokolinda
01:54 16.10.2020.

Garavi jos uvijek trener???

VL
IK
Ikonoklast
01:20 16.10.2020.

A Toma Basic?

VL
BE
Beskucnik
00:36 16.10.2020.

Benkovic se izgubio , Gvardiol je premlad , Caleta treba vise utakmica u repki da se uklopi , Pongracic odlican igrac , ali wolsburg nije dobar klub za razvoj igraca , vidimo po Brekalu , previse duginih bojica

VL
Avatar turskicobane
turskicobane
10:22 16.10.2020.

Daliću prst gore za podmlađivanje repke. Ali bi moho još hrabrije. Moramo poraditi na odbrani i(li) fazi odbrane ovo treba stvarno popravit. Lovren i Vida pogotovo su u silaznoj putanji. Duje je Ok ,ali bi morao poraditi na brzini i reakciji dobar je ko prosleđivanje lopti igranje snjom. Trebamo brzog i okretnog stopera bar jednog a to je upravo Pongračić. Neke veće nacije su imale problema kod smjene generacija, a mi uvjek nekako to izguramo i onda kad nismo imali igrača rezultat nije puno trpijo. Sve ćemo nadomjestit ali kako Modrića ?!

VL
TM
trade_mark
23:10 15.10.2020.

u*taša. koga briga!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.