Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA IZBORNIKA

Dalić: Očekujem da ćemo izbaciti Nizozemsku, nadam se da će nam pomoći naši navijači

KATAR 2022 - Zlatko Dalić naklonio se navijačima i grlio igrače
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
25.01.2023.
u 12:02

- Možda najteži protivnik, bit će pun stadion, imaju novog izbornika i sjajna su reprezentacija. Imaju sjajnu obranu i mlade, potentne igrače. Očekujem veliku podršku naših navijača u Rotterdamu - rekao je Dalić

Hrvatska nogometna reprezentacija u polufinalu završnog turnira Lige nacija igrat će protiv domaćina Nizozemske 14. lipnja u Rotterdamu, odlučeno je na ždrijebu održanom u Nyonu. U drugom polufinalu 15. lipnja u Enschedeu sastat će se Španjolska i Italija.

Pobjednici polufinalnih susreta igrat će u finalu u Rotterdamu 18. lipnja, dok će poraženi igrati za treće mjesto također 18. lipnja u Enschedeu.

Ždrijeb je prokomentirao izbornik Zlatko Dalić koji je trenutačno s HNS-om na turneji u Australiji.

- Možda najteži protivnik, bit će pun stadion, imaju novog izbornika i sjajna su reprezentacija. Imaju sjajnu obranu i mlade, potentne igrače. Očekujem veliku podršku naših navijača u Rotterdamu - rekao je Dalić i dodao:

- Svaka ekipa koju smo mogli dobiti je teška, sve četiri su među top 10 na svijetu.

Dalić je na kraju zaključio:

- Znamo što nam je cilj, a to je finale. Očekujem podršku i pobjedu Hrvatske.

Komentara 2

Avatar Zgubider..
Zgubider..
13:10 25.01.2023.

"...Dalić: Očekujem da ćemo izbaciti Nizozemsku..."... Daliću, jel te pamćenje baš ne služi? Argentina je jedva na penale izbacila Nizozemsku na Svjetskom prvenstvu. Nas su zato s lakoćom torpedirali u 90 min. Ne bi ja samo tako računao na prolazz protiv Nizozemske...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije