Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatko Dalić
Povratak na članak

Hrvatski izbornik otkrio kakav je Rakitićev status u reprezentaciji

Sad smo opušteniji i sretni što smo se plasirali na Europsko prvenstvo. Bilo je malih problema, ali mi ne znamo drugačije - rekao je Zlatko Dalić

Komentari 9

DU
Deleted user
21:16 17.11.2019.

Jučer sam se, nakratko, uplašio kad smo gubili 1 :0. Ne iz nepovjerenja prema dečkima i izborniku Daliću nego iz čistog straha. Sve je dobro završilo i pokazali su da imaju karakter. Kvalifikacije su prošle, mnogo smo opušteniji. Ciklus kvalifikacijskih utakmica stalno nas je držao na "hladno - vruće". Dalić je mojeg mišljenja napravio veliki posao. Nekoliko igrača se nakon SP u Rusiji oprostilo od nacionalne vrste. Trebalo je za njih pronaći zamjenu. Trebalo je preskakati ozlijede ključnih igrača, trebalo je stvoriti gotovo preko noći rješenja koja nisu uvijek bila jednostavna. Nismo u svim utakmica briljirali - ali je bilo i onih gdje smo briljirali i igrali naš prepoznatljivi "kockasti" nogomet po kojem nas svijet pozna. Cilj kvalifikacijskog ciklusa je završiti ga stjecanjem prava za nastup na dolazećem natjecanju. U( tome je izbornik Dalić s nacionalnom vrstom uspjeo. Momčad se pomlađuje- Treba uvijek i svakome - barem dva velika turnira da bi se sprovela izmjena igračkih generacija. Ni mi u tome nismo iznimka. Vjerujem i dečkim i izborniku Zlatku Dalić. Moj športski naklon pred vašim uspjehom!

VL
DE
derin
20:17 17.11.2019.

Perišić, Modrić, Brozović su dokazne klase i vođe reprezentacije. Vlašić, Brekalo, Livaković, Petković i Barišić su novi dobitak. Još ako se Petković prestane igrati nogomet, postane igrač šesnaesteraca, mogao bi daleko dogurati. A Bradarić i Moro stižu. I još jedan igrač je bio sinoć na visokom nivou, a to je Ćaleta Car.

VL
PI
pidocha
20:48 17.11.2019.

U sredini je velika gužva i tu će se tribat dobro pomučiti za izborit prvo misto...pa čak i za rezervu.......modrić,kovačić,badelj,rog,rakitić,brozović,vlašić,pašalić,bradarić..

VL
NI
Niknaknok
21:01 18.11.2019.

Kako se neki žele rješiti Rakitića. Pa igrali smo protiv Slovačke a ne protiv npr. Brazila. Protiv najboljih su nam potrebni najbolji a Raketa to svakako dokazano u kontinuitetu gdje god je igrao i igra je i .

VL
SS
sokac sa drave
09:02 18.11.2019.

Derin-odere ti ovo sve onako "objektivno".Mogao si odmah iskreno reci ,cjeli hajduk plus dalmosi sto igraju negdje drugdje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.