Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SUSRETA

Dalić pohvalio Srbiju, ali nije oduševio njihovog izbornika: 'Ništa spektakularno'

Pixsell
01.04.2022.
u 11:56

- Neću Srbiju! Zašto? Zato što ste jaki - odgovorio mu je Dalić

Srpski izbornik Dragan Stojković Piksi susreo je hrvatskog izbornika i viceprvaka svijeta Zlatka Dalića u Dohi pa ga upitao koga ne bi htio imati u skupini na SP-u.

Reci mi, koga ne bi htio izvući na ždrijebu - upitao je srpski izbornik.

- Neću Srbiju! Zašto? Zato što ste jaki - odgovorio mu je Dalić, a Piksi je dan kasnije na konferenciji za medije komentirao:

- Prihvaćam to kao normalno, ništa spektakularno. Poznati su naši odnosi na ovim prostorima. Mislim da je i iz tog razloga, a ako je zbog kvalitete? Onda mu hvala na komplimentu, na nama je da se dokazujemo i da to što on misli, da on i ne griješi.

Srbija će biti u trećem šeširu na ždrijebu.

- Da bi nešto napravio, moraš prvi korak napraviti, proći grupu. Tko god da bude u grupi, cilj će ostati da prođemo, nema tu alibija. Bit će jakih ekipa definitivno. Cilj je da odemo u osminu finala. Zato smo ovdje. Mundijal je nešto što te tjera da daš i što misliš da ne možeš - rekao je Piksi.

- Morat ćemo s nekim igrati. Nemoguće je sudjelovati u namještanjima, malverzacijama, pa da sebi praviš kako bi volio. Kako bude – bit će. Pokazali smo da možemo igrati i na način na koji treba. Rezultat će doći ili ne, ja to ne znam. Kada bih znao, bavio bih se kladionicama.

>> Vukojević uz Ukrajinu:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije