Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK GLEDAO RIJEKU

Dalić na tribinama zbog Pašalića i Ivanovića, a vidio jednog drugog igrača

Pula: Susret 12. kola SuperSport HNL-a između Istre i Rijeke
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
1/10
23.10.2023.
u 10:18

U društvu svojih pomoćnika, Ivice Olića i Vedrana Ćorluke, izbornik naše nogometne reprezentacije htio je vidjeti u kakvom su izdanju igrači poput Pašalića, Ivanovića, Pjace... No, vidio je odlično izdanje Nike Jankovića.

Utakmica Istre i Rijeke u 12. kolu Supersport HNL-a završena je remijem (1:1). Rijeka je povela pogotkom Nike Jankovića u 22. minuti, a konačan omjer postavio je Frano Mlinar u 48. minuti. Puljani su tako prekinuli negativan prvenstveni niz u kojem su izgubili posljednje četiri utakmice u kojima nisu postigli pogodak. Također, ovim je rezultatom prekinut niz Riječana koji su u zadnja četiri prvenstvena nastupa ostvarili isto toliko pobjeda.

Vrijedi spomenuti da je susret u Puli uživo gledao i Zlatko Dalić. U društvu svojih pomoćnika, Ivice Olića i Vedrana Ćorluke, izbornik naše nogometne reprezentacije htio je vidjeti u kakvom su izdanju igrači poput Pašalića, Ivanovića, Pjace... No, vidio je odlično izdanje Nike Jankovića.

>> Pogledajte galeriju

Pula: Susret 12. kola SuperSport HNL-a između Istre i Rijeke
1/15

– Htjeli smo dobiti utakmicu, a prvo poluvrijeme, da ne umanjim ništa posebno, trebali smo riješiti utakmicu i otići na dva gola razlike. Ovako nam se dogodila neka sitna pogreška, ali i to je normalno i sastavni dio nogometa. Istra se vratila i postala goropadna. Pokušali smo s nekim izmjenama promijeniti tijek utakmice, bacili sve na napad. Stvarno skidam kapu dečkima, do zadnje sekunde smo htjeli tu pobjedu, ali nije išlo. Čestitke idu na račun obje momčadi. Svojim dečkima nemam što zamjeriti, mislim da su dali sve što mogu u ovom trenutku. Htjeli smo gol, napadali smo 90 minuta – kazao je Željko Sopić.

U sljedećem kolu na Rujevicu stiže Gorica, donedavni Sopićev klub s kojim je u turbulentnoj sezoni uspio sačuvati prvoligaški status. Gorica igra sve bolje, nakon Hajdukovog, skinula je i "skalp" Dinama. Oba puta u nadoknadi i preokretom.

VEZANI ČLANCI:

– Goricu sam trenirao i dobro je znam. Igramo na Rujevici i teren će biti puno brži, moći ćemo razviti svoju igru i kombinatoriku – zaključuje Sopić.

Trener Istre, David Catala, istaknuo je:

- Znali smo kolika je važnost utakmice i koliko će biti teško igrati protiv jedne od najboljih momčadi u ligi. Patili smo zbog pritiska, ali smo u drugom poluvremenu bili kompaktniji. Bod je za nas veliko ostvarenje...

Na vratima Istre s nekoliko se sjajnih intervencija istaknuo Lovro Majkić

 

Komentara 2

Avatar utunelu
utunelu
14:26 23.10.2023.

Dalicu ekipu slaze maanic a tatktiku l.modric

FA
FANON
12:18 23.10.2023.

U hnlu trenutno nema nikoga za repku.Nažalost presušili su nam talenti u europi koje smo krali Bosni I Hercegovini SUSTAVNO.Sada je ovo naša realnost ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije