Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTER - GLASGOW RANGERS 1:0 Pred praznim tribinama Talijani i unatoč promašenom jedanaestercu pobijedili

Dado Pršo bez udarca

NOG-prso-txt.jpg
import
Autori: Igor Flak, Drago Hudika, Ante Buškulić
29.09.2005.
u 00:57

Pršo je prošao Cordobu, ali ni jednom nije zaprijetio Juliu CesaruInterovi i Rangersovi nogometaši izlaze na prazan stadionNe sjećamo se takve utakmice Dade Prše. Utakmice u kojoj ni jednom ne zapuca prema suparničkim vratima, kao što je bilo sinoć kad je Rangers izgubio od Intera s 1:0.

- Ma, zna se zalomiti takav susret u Škotskoj, pogotovo kad gostujemo, da se u 90 minuta ne nađem gotovo ni u kakvoj prigodi - rekao je Pršo. A kako nije bilo Nova, bezopasnog Pršu i Buffela Interova je obrana uspjela zaustaviti. - Došli smo u Milano po bod, trener nas je postavio u formaciju 4-4-1-1, a to nikad nije dobro. Presjekao nas je pogodak primljen na početku drugog poluvremena, i na kraju se glupo osjećam, toliko trčim, skačem, svi se borimo, a bez rezultata. Nije dvojbeno da je momčad u krizi, a kod kuće su snažni napadi na McLeisha i nove igrače koji su stigli ove sezone - ispričao je Dado.

Koljeno, kao i obično, boli. Osjećaj na koji se navikao. - U skupini je još dosta utakmica pred nama, ima vremena, važno je pobjeđivati u Glasgowu, a u gostima što ulovimo - zaključio je hrvatski reprezentativac. Rangersovi navijači priliku svojih ljubimaca vidjeli zbog dviju činjenica: da se utakmica zbog Interove kazne igrala bez gledatelja i da u domaćem sastavu nije bilo Adriana. No, i u takvim uvjetima kad su svi igrači čuli svaki trenerov komentar i uputu, Inter je uhvatio bodove. Pobjedu od 1:0 donio mu je Pizarrov pogodak, a crno-plavi čak su si mogli priuštiti i da promaše jedanaesterac. Cruz se prisjetio one stare: igrač na kojemu je načinjen prekršaj, ne smije izvoditi najstrožu kaznu! U 25. je minuti njegov udarac s bijele točke pogodio vratnicu.

- I osim kaznenog udarca, imali smo dvije, tri odlične prilike, ali smo ih propustili pa smo morali strahovati do kraja - rekao je Interov trener Roberto Mancini. S druge strane, Alex McLeish bio je zadovoljan igrom, a nezadovoljan suđenjem. - Trebala nam je dobra igra i to smo ostvarili, obrambena je četvorka bila odlična. Ne vjerujem da je Pizarro gađao ispod živog zida prije pogotka, a sumnjiva mi je i sudačka odluka da Interu pokloni jedanaesterac jer je Waterreus samo izbio loptu ispred Cruza - govorio je Rangersov menadžer. I nije to jedino - prekršaj na Kyrgiakosu komotno je mogao biti jedanaesterac za goste, kao i kontakt Samuela i Prše. - Ušao mi je u putanju kretanja, sigurno nije išao na loptu i zahvatio je moju nogu - opisao je Pršo.

No, sudac Vassaras u tim trenucima nije tako mislio, pa se Rangers u Škotsku vraća bez bodova. A Inter zadovoljan dočekuje veliki nedjeljni derbi s Juventusom.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije