Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamovci slave
Povratak na članak

Cvitanović: Spektakl europske razine! Fernandes: Samo je jedan Mr. Derby

Od igrača sam tražio da učine sebe i sve ostale sretnima, stoga sam i ja sretan čovjek, kaže trener Dinama.

Komentari 1

ŽU
žuti
16:24 12.08.2017.

Rijeka dokazuje da je prošlo prvenstvo bilo samo bljesak i da će se ponoviti Keku isto ono što i Raneriju nakon iznenađujućeg osvajanja prvenstva u Engleskoj! No i u Maksimiru nema puno razloga za slavlje jer je momčad tek uu stvaranju, ima jako puno mladih i neiskusnih igrača sa kojima se može biti uspješan u domaćim natjecanjima ali ozbiljniji uspjeh u EU-Ligi nije ni blizu! Neiskusni trener koji je doletio na klupu iz vedra neba previše ističe svoju emotivnost i to nakon dva uspješna domaća rezultata, no biti će interesantno dočekati i njegove izjave i ponašanje nakon neuspjeha!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.