Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U AJAXU

Cvitanich zabio dva gola za mladu momčad

Dario Cvitanić
Reuters
17.11.2009.
u 17:02

Dario Cvitanich, 25-godišnji argentinski napadač hrvatskih korijena, postigao je dva pogotka za Ajaxovu mladu momčad u KNVB Cupu za mlade momčadi.

Ajaxova mlada momčad zaigrala je na Mari Flex stadionu u Roosendaalu u osmini finala protiv domaćeg RBC-a i pobijedila sa 5-0, a argentinsko-hrvatski nogometaš Dario Cvitanich postigao je dva pogotka za Ajax. Cvitanich je za Ajaxovu mladu momčad zaigrao i prošlog tjedna protiv mlade momčadi De Graafschapa, ali tada je, sudeći prema izvještajima, pružio lošu partiju.

Trener prve momčadi Ajaxa Martin Jol nije uvrstio Darija Cvitanicha u kadar za posljednji dvoboj u Eredivisiji, derbi 13. kola nizozemskog prvenstva u Enschedeu kod vodećeg Twentea, koji je 8. studenoga svladao ''kopljanike'' 1-0. U obrazloženju je trener amsterdamskog kluba naveo da su ga na tu odluku nagnali razlozi taktičke prirode.

Činjenica da se Cvitanich nije našao niti među osamnaestoricom udarnih kandidata za tu utakmicu, navela je nizozemski dnevnik De Telegraaf na zaključak da Argentinac hrvatskih korijena nije u ozbiljnim planovima nizozemskog trenera. To jasno pokazuju i Cvitanichevi nastupi na kapaljku tijekom ove jeseni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije