Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U MEKSIKU

Cvitanich ima problema s disanjem

Dario Cvitanić
Reuters
09.01.2010.
u 11:20

Argentinski napadač hrvatskih korjena Dario Cvitanich (25) priznao je kako mu je dolazak u novu sredinu u meksičku Pachucu fizički teško pao, zbog specifičnog zemljopisnog položaja na kojem se grad nalazi.

Naime, Pachuca se nalazi na 2000 metara nadmorske visine, pa Cvitanich, koji je stigao na posudbu iz Ajaxa do kraja 2010. godine, priznaje da na trenutke ima određenih respiratornih problema.

- Prilagodba je komplicirana što se tiče nadmorske visine, ali polako se navikavam. Istina je da sam na trenutke znao ostati bez daha, ali nadam se da ću se uskoro prilagoditi i raditi normalno s ostatkom momčadi – rekao je Cvitanich, kojem njegova nova sredina nije potpuna nepoznanica.

- Znao sam uoči dolaska ovdje da je Pachuca važan klub koji je osvojio puno naslova, koji je nastupio na dva Svjetska klupska prvenstva i koji igra važnu ulogu u CONCACAF zoni (Sjevernoj i Srednjoj Americi). Mislim da ću uživati ovdje. Upoznao sam se pobliže s nekim igračima i shvatio sam odmah da su to sve jako dobri ljudi. Mislim da ću se dobro uklopiti u momčad, a na travnjaku ću, naravno, dati sve od sebe - zaključio je argentinski napadač. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije