Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BOCNULI' GA RIVALI

Čudna presica Guardiole: Ja sam luzer. Julia Roberts mi je uzor, ali ona je posjetila United

Champions League - Round of 16 - Second Leg - Manchester City v RB Leipzig
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/3
15.03.2023.
u 12:35

Španjolski trener često se uz taktičke zamisli istakne izjavama. Sinoć mu je oboje pošlo za rukom, City je slomio Leipzig, a Pep pričao o Juliji Roberts...

RB Leipzig u prvom je susretu osmine finala protiv Manchester Cityja remizirao 1:1, a pogodak za domaćine postigao je Joško Gvardiol. Nadali su se stoga da dobru utakmicu mogu odigrati i na Etihadu, usprkos tome što je domaćin veliki favorit. Međutim, doživjeli su debakl, momčad Pepa Guardiole slavila je s uvjerljivih 7:0 te ih izbacila iz natjecanja. Zvijezda večeri bio je norveški napadač Erling Haaland koji je postigao pet pogodaka. 

Time je City izjednačio svoju rekordnu pobjedu u europskim natjecanjima. Prije četiri godine je s identičnih 7:0 pobijedio Schalke. Osebujni trener Građana, koji rijetko razočara izjava na konferenciji za medije, ponovno je imao svoj 'show'. Smatra se gubitnikom, čak i ako osvoji LP. Razlog? Julia Roberts...

- Ja sam luzer, što god se dogodilo. Reći ću vam tajnu. Ako pobijedimo u ovoj Ligi prvaka, ma i ako uzmemo tri Lige prvaka zaredom, bit ću opet luzer. Imam tri idola u životu, Michaela Jordana, Tigera Woodsa i Juliju Roberts. Julia Roberts je ne tako davno, prije četiri-pet godina, ne dok je Alex Ferguson osvajao titule kao na traci, nego relativno nedavno bila u Manchesteru. Bio je to period kad smo bili bolji od njih. No Julia je posjetila United, a nije došla vidjeti nas. Čak i ako osvojim, čak i ako osvojimo Ligu prvaka, ne možemo to usporediti s time da nas Julia Roberts nije posjetila. Čak i ako pobijedimo, to je neusporedivo s razočaranjem koje sam tad doživio. Morate to znati - rekao je Guardiola u bizarnoj izjavi.

Manchester United na društvenim je mrežama odlučio 'bocnuti' Guardiolu i objaviti fotografije Roberts na Old Traffordu

Za goste je cijelu utakmicu odigrao hrvatski reprezentativac  Gvardiol koji kao ni bilo tko drugi u njegovoj momčadi sinoć nije mogao zaustaviti Haalanda i društvo. Dodatan motiv prvom imenu Građana možda je bila i nedavna objava Leipziga na društvenim mrežama. Naime, klub je nakon remija u srazu u Njemačkoj objavio sliku Gvardiola i Haalanda, uz zanimljiv i pomalo provokativan opis.

- Jedan od najboljih mladih igrača Europe. I Erling Haaland (kraj njega, op. a.) - napisali su. Pa požalili...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije