Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stroj za pogotke

Čudesni Henriquez: 13 pogodaka u 13 nastupa za Dinamo!

Henriquez
Foto: Sanjn Strukić/PIXSELL
29.10.2014.
u 18:15

Ovo je prvi put u mojoj karijeri da sam postigao četiri pogotka u jednoj utakmici i stvarno sam neopisivo sretan, kaže Čileanac.

Angelo Henriquez i u susretu osmine finala Hrvatskog kupa u Opatiji nastavio je svoj sjajan niz za Dinamo. Protiv četvrtoligaša je postigao sva četiri pogotka (4:2) hrvatskog prvaka. Od svog dolaska 13 puta je nastupio za Dinamo i pritom postigao 13 pogodaka uz tri asistencije. Učinak vrijedan divljenja jer nemojmo zaboraviti da ima tek 20 godina! Šest puta pogađao je u Prvoj HNL, pet puta u Kupu i dvaput u Europskoj ligi.

– Utakmica je bila teška i teren nije bio lagan. Moram priznati da trava nije bila kvalitetna pa nam je bilo teško igrati. Ipak, uz puno truda i trčanja te uz timski rad uspjeli smo na kraju preokrenuti cijelu priču u svoju korist i slaviti. Ovo je prvi put u mojoj karijeri da sam postigao četiri pogotka u jednoj utakmici i stvarno sam neopisivo sretan – rekao je Čileanac i dodao:

– Naravno da trebamo igrati bolje i pokazati bolju igru od ove u Kupu protiv Opatije. Imamo kvalitetu, samo trebamo biti pametni i pokušati na najbolji način ispuniti ono što i mi i trener želimo postići, kako u Kupu i prvenstvu, tako i u Europskoj ligi – zaključuje Dinamov napadač.

>>Kup: Henriquez sa 4 pogotka spasio Dinamo u Opatiji, Hajduk se mučio u Novigradu

>>'Neki ne shvaćaju što znači igrati za Dinamo. Da smo izgubili dao bih ostavku!'

>>Hajdukovci jači i od Tatara, Maloku opet dokazao da je za 11

Komentara 8

Avatar cluesblues
cluesblues
19:52 29.10.2014.

henriquez je od prvog dodira s loptom u dresu dinama pokazal da je strasan igrac i pravi golgeter, klasa debelo iznad nase lige - k tome je jos mlad, samo 20 godina, tehnicki je potkovan, jos da pocne zabijat u 2jakim" tekmama, ali to ce doci s vremenom - medjutim bojim se da ce ga dinamo tesko zadrzat (cak i ako uspije odkupit ugovor, tj. ako se manu ne predomisli i digne mu cijenu ) - kad bi ostal bar jos ovu i iducu sezonu, uz fernandesa u pravoj formi i ostale napadace, to bi bil opaki napad - vidi se da ferguson zna koga dovodi, henriquez ce napravit vrhunsku karijeru - nadam se samo da ce dio provest u dinamu (ako bog da pod palicom nekog pravog trenera )… wilson je druga prica - ima nesta, vidi se da je plemeniti igrac, cvrst je u primanju lopte i puno radi u defanzivi, ali ima realizaciju ko sivonjic - nevjerojatno je kaj taj covjek moze promasit (danas opet protiv opatije par puta prazan gol sa par metara), i uz to pokazuje nevjerojatnu nonsalanciju kod zavrsnog udarca - vrlo neprofesionalno, a odkupna cijena mu je prevelika za dinamove mogucnosti, tj. moral bi bit barem jednako efikasan ko herriquez da opravda tolku lovu ...

Avatar Pacov
Pacov
18:56 29.10.2014.

ako mamic uspije zadrzat ovog malog zaradit ce dinamo jako puno novaca ujedno i mamic ali fakat mali udara bit ce uskoro prvi napadac dinama kakav cop

BU
budagigo
21:28 29.10.2014.

angelo henriquez definitivno igrač vrijedan poštovanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije