Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijerna liga

Čudesni Hennessey zaključao vrata, topnici osvojili samo bod!

hennessey
AFP/Pixsell
27.12.2011.
u 20:31

Dugo će navijači Arsenala proklinjati čuvara mreže Wolverhamptona Waynea Hennesseya

Zahvaljujući čudesnim obranama svog vratara Waynea Hennesseya, Wolverhampton je priredio iznenađenje u 18. kolu engleske Premijerne lige i "ukrao" bod Arsenalu na Emiratesu!

Sve je za topnike počelo dobro, Gervinho je momčad Arsenea Wengera doveo u vodstvo u 8. minuti, a kada je 20 minuta kasnije Fletcher izjednačio, nitko nije pomislio da će to ujedno biti i konačan rezultat. Posebice nakon 75. minute, kad je isključen Srbin Milijaš, a Arsenal je goste nabio u 16-erac. Ipak, sve pokušaje topnika ukrotio je Hennessey i tako svom klubu osigurao prvi bod u gostima nakon kolovoza.

Koliko je remi na Emiratesu veliki uspjeh za Wolvese, pokazuje i podatak da je gol Stevena Fletchera bio prvi Wolverhamptonov kod Arsenala nakon 27 godina, a momčad Micka McCarthyja izgubila je u šest zadnjih gostovanja u Londonu!

Zanimljivo, i Arsenal je nastavio dobar niz na Boxing day - topnici su zadnji put pognutih glava teren napustili davne 1966., kad su zadnji put izgubili u kolu koje se tradicionalno igra na Štefanje!

Bodom na Emiratesu, Arsenal je propustio šansu da prestigne Chelsea, a Wolverhampton je ostao iznad zone ispadanja. Sve zahvaljujući Hennesseyu!

Poredak: Man. City 45, Man. Utd 45, Tottenham 35 (-2), Chelsea 34, Arsenal 33...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije