Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog obaranja zrakoplova

Crvena zvezda zbog Rusije ne ide na pripreme u Tursku: 'Ne bi bilo korektno'

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
26.11.2015.
u 08:59

- Razmišljamo o tome da se okrenemo Cipru. Zbog najnovijeg incidenta između Turske i Rusije, mislim da ne bi bilo korektno od nas da idemo tamo na pripreme, rekao je Terzić.

Tenzije između Rusije i Turske zbog obaranja ruskog zrakoplova osjete se i na sportskom planu. Naime, Crvena zvezda trebala je zimske pripreme odraditi u Turskoj, što im je već tradicija, ali izgleda da će to otkazati. Potvrdio je to srbijanskim medijima i Zvezdan Terzić, generalni direktor kluba.

- Razmišljamo o tome da se okrenemo Cipru. Zbog najnovijeg incidenta između Turske i Rusije, mislim da ne bi bilo korektno od nas da idemo tamo na pripreme, rekao je Terzić.

No, nije tu u pitanju samo prijateljstvo s Putinom i Rusijom, ulogu u ovoj odluci igra i novac koji Zvezda dobiva od ruske tvrtke Gazprom.

>>Ibanez: Možda se vratim u Dinamo, ali je Crvena zvezda sada moj klub

Komentara 12

Avatar Dančo
Dančo
10:01 26.11.2015.

Turci izbodu Zvezdinog navijaca nozem i Zvezda nastavi ici na pripreme u Tursku Turci obore Ruski avion i Zvezdazi otkazu pripreme u Turskoj

Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
09:47 26.11.2015.

Opančarsko prenemaganje!!

Avatar Pavel ic
Pavel ic
10:12 26.11.2015.

neko ce plakat. kako mozete vasu bracu turke odbit.ipak su oni vladili nad vama 400godina.pa ije to malo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije