Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IBANEZ ASISTIRAO

Crvena zvezda pobijedila Partizan, Delije neredima prekinule utakmicu

Delije
Foto: Youtube/Screenshot
1/3
12.09.2015.
u 20:20

Ovom pobjedom od 3:1 Zvezda se odmaknula Partizanu na osam bodova i ima 23 ukupno, ali aktualni prvaci imaju utakmicu manje. Zanimljivo, s utakmicom manje drugi je Javor i ima 16 bodova.

Nogometaši Crvene zvezde pobijedili su Partizan 3:1 u 149. međusobnom okršaju najtrofejnijih klubova Srbije, a osim događaja na terenu nisu izostali ni neredi na tribinama, zbog kojih je kratko susret bio i prekinut.

Zabio je dvaput Vieira (26., 49.) i jedan Katai (55.), a za Partizan strijelac je u 44. minuti bio Stevanović. Postojala je u tim trenucima nada jer kod 1:1 sve je moguće i aktualni prvaci imali su svoje prilike da preokrenu. No nije išlo, euforična Zvezda slomila je svaki pokušaj gostiju te slavila u "najslađoj" im utakmici.

Luis Ibanez igrao je cijeli susret i asistirao za prvi pogodak, a kao i cijela njegova momčad, ostavio je dobar dojam. Za razliku od Delija, koji su zasuli teren bakljama nakon trećeg pogotka svog kluba. No sve je trajalo nekih pet minuta pa se utakmica nastavila. Kao na prepunim tribinama Marakane, tako je i na travnjaku bila euforija, a Partizan kao da je samo čekao kraj pa da se pokupe u svlačionicu.

Ovom pobjedom Zvezda se odmaknula Partizanu na osam bodova i ima 23 ukupno, ali aktualni prvaci imaju utakmicu manje. Zanimljivo, s utakmicom manje drugi je Javor i ima 16 bodova.

>> Partizan s 2-1 pobijedio u "vječnom derbiju"

Komentara 19

ED
europski dinamo
22:24 12.09.2015.

Euforicna Zvezda,euforija,dobar dojam....tako se izvjestava klub iz druge drzave. Zanimljivo usporediti sa izvjestajima Dinamovih utakmica od strane istih novinara,onda citamo samo pljuvanje. Inace Zvezda je ispala od nekih amatera u 1. pretkolu EL, Dinamo igra LP.

TE
tent
20:33 12.09.2015.

Manji prekid je bio zbog bakljade. Kakvi neredi?

MA
maliMalecki
22:21 12.09.2015.

Vanja dušo, ipak su Grobari krivi za prekid...daj se malo potrudi bar, nebitno jeste ali ipak zbog objektivnosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije