Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUN POGODAK

Croatia Rally i Mate Rimac su ga oduševili: 'Smilovao se i iskoristili smo priliku'

Zagreb: Svečana večera povodom 115 godina hrvatskog automobilizma
Sandra Simunovic/PIXSELL
27.04.2021.
u 11:00

– Dugo smo ovo pripremali, borili se, lobirali... Eto, na kraju nam se posrećilo. Dobili smo šansu. Imat ćemo utrku još minimalno dvije godine.

Predsjednik organizacijskog odbora Croatia Rallyja Daniel Šaškin donio je odlične vijesti. Utrka bi se mogla održati i iduće dvije godine ako ne i dulje!

– Najprije smo potpisali ugovor "1+1+1", a danas (26. travanj, op. a.) ponudili su nam ugovor na minimalno dvije, odnosno tri godine, odnosno fiksni. To je priznanje našem radu i organizaciji – kazao je u HRT-ovoj emisiji Otvoreno Šaškin.

Pohvalio se i da lijepe riječi stižu sa svih strana, a najbitnije su one vodećih ljudi.

– Dugo smo ovo pripremali, borili se, lobirali i eto, na kraju nam se posrećilo. Dobili smo šansu. Ovo je zadnja godina mandata gospodina Todta, on nam se smilovao. Dobili smo tu priliku i iskoristili smo je. Kao što vidite, komentari su fantastični, pohvale dolaze odasvuda. Vjerujem da smo odradili jako dobar posao – rekao je Šaškin i dodao: – Naravno, uvijek može bolje. Imamo neke sitnice koje trebamo popraviti, imamo neke stvari koje smo naučili. I idemo dalje. Ja sam bio na sastanku s WRC promotorom danas popodne, oni su izuzetno zadovoljni, također FIA. Iznenađeni su, čak su rekli u jednom trenutku da je izgledalo kao da to radimo već peti put, a ne prvi.

Na ovogodišnjem premijernom izdanju pobijedio je Sebastien Ogier, aktualni svjetski prvak i vodeći u ukupnom poretku. Pobjedu je malo zasjenio sudarom s osobnim automobilom, prolaskom kroz crveno na semaforu i napuštanjem mjesta nesreće, za što je kažnjen.

Ali, to ionako nije na dušu organizatora koji su oduševili Jeana Todta. Pomogao je i Mate Rimac, vozio je prvog čovjeka FIA-e, družio se s njim i pokazao mu sav potencijal Hrvatske.

Komentara 8

LL
lijepa_li si
13:02 27.04.2021.

u svemu gdje se država ne mješa hrvati su uspješni.

Avatar crikva
crikva
12:33 27.04.2021.

Bravo! Konacno jedna dobra vijest.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
13:38 27.04.2021.

Meni je drago da možemo i mi biti dio neke sportske priče. Ne samo kao spotaši nego kao i organizatori. Posebno mi je drago kada ne moramo graditi dvorane za milijarde koje će propasti za 2 godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije