Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC Zagreb

Cro Cop tješio Gonzagu u svlačionici, Napao mu se zahvalio

Gonzaga i Cro Cop
Facebook
14.04.2016.
u 14:05

“Hvala ti na posjeti Mirko Filipović. Bio je užitak sresti te ponovno! #prijatelji #poštovanje #MMA”, napisao je Gonzaga uz fotografiju s Filipovićem.

Legendarni Gabriel “Napao” Gonzaga je proteklog vikenda na UFC Fight Night priredbi u Zagrebu doživio težak poraz nokautom od Amerikanca Derricka Lewisa. Unatoč odličnom početku meča i činjenici da je Lewisu “uzeo leđa” Gonzaga se u nastavku prve runde nije dobro proveo, piše Fight Site.

Jedna brutalna serija Amerikanca je značila i kraj meča. Nakon desnog krošea Brazilac je zaspao već u zraku, a dva GNP udarca na parteru bila su potpuno nepotrebna. Gonzagu su budili još nekoliko minuta.

Danas je Gonzaga na svom službenom Facebook profilu objavio fotografiju sa svojim starim znancem i suparnikom Mirkom Filipovićem. “Cro Cop” je nakon dvoboja odlučio posjetiti Gonzagu u svlačionici i izraziti mu potporu. “Napao” mu se zahvalio na Facebooku. Prijateljstvo je uvijek na prvom mjestu…

“Hvala ti na posjeti Mirko Filipović. Bio je užitak sresti te ponovno! #prijatelji #poštovanje #MMA”, napisao je Gonzaga uz fotografiju s Filipovićem.

Podsjećamo da je Cro Cop svoj nateži poraz u karijeri doživio upravo od Gonzage, a da mu je istom mjerom vratio prošle godine na UFC-u u Krakowu. To je ujedno bio i posljednji nastup Filipovića u elitnom oktogonu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije