Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konferencija o kondiciji

Cro Cop: Schaub će nakon borbe biti samo bivša nada

\'19.09.2010., Pleso, Zagreb -   Odlazak Mirka Filipovica na borbu  u Ameriku protiv u UFC kategoriji protiv Frank Mira Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL\'
Zeljko Lukunic/PIXSELL
27.02.2011.
u 22:12

Devetu međunarodnu konferenciju Kondicijska priprema sportaša završio je Mirko Filipović.

On je 45 minuta izlagao o tome kako trenira te odgovarao na brojna pitanja. O svome sljedećem protivniku Brendanu Schaubu rekao je:

– To je nova nada slobodne borbe koja će nakon naše borbe biti bivša nada – samouvjeren je Cro Cop.

Prije njega vidjeli smo četiri odlična pokazna treninga u borilačkim sportovima. Mario Baić i Vladimir Sekulić demonstrirali su sport (hrvanje) u koji je Cro Cop upisao svog sina, a Predrag Stojadinov (bivši svjetski prvak) vrhunski trening u karateu. Marko Žaja predavao je o kondicijskom treningu u kik-boksu, a braća Božić, Stjepan i Vlado, pokazala su kakvu korist boksači mogu imati od bacanja kugle i hrvanja. Odličan je bio i pokazni trening džudaša (Sertić, Strmotić, Fabijan), a točku na "i" stavio je Cro Cop, kojemu je glavni organizator skupa (prof. dr. Igor Jukić) osobni trener.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
02:16 28.02.2011.

zivi bili pa vidili sta ce pricat nakon meca.....

PO
potrcko26
23:29 01.03.2011.

da on ne bude bivsi cro cop poslije meca... jer zadnje vrijeme samo zna izgubiti, i to prekidom..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije