Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči okršaja u Indianapolisu

Cro Cop: Riskiram jer sam dobio ponudu koju nisam mogao odbiti

'15.07.2010.Zagreb, Hrvatska -  Borcec, Teskovec 15,kuca Mirka Filipovica.Niksa Gvardiola, novinar 24 sata usudio se uci u ring s Mirkom Filipovicem i odradit jedan mali dio treninga s njim.Photo: Mar
'Marko Prpic/PIXSELL'
17.09.2010.
u 11:22

Mir je govorio da želi da Lesnar umre u kavezu. Kakva je to promidžba sporta koji ionako već drže divljačkim?!

Kad su velike borbe u pitanju i ako su udaljenosti između "rovova" prevelike, UFC priredi telefonsku konferenciju za novinare. Učinio je to i za "UFC 119" čije će glavne zvijezde biti Mirko Filipović i Frank Mir.

Za razliku od prethodnih dana, kada je isprovocirani Cro Cop prihvatio verbalni rat, telefonska presica bila je vrlo miroljubiva.

– Ne mislim da je Mir loša osoba. On voli pričati i vrijeđati suparnika. Vjerujem da Mir nema ništa osobno protiv mene, nego na taj način promovira borbu – kazao je Mirko za britanski časopis Fighters Only.

Presica je potrajala pa je Mirko postao nestrpljiv, ali pokazao je to na duhovit način.

– Predugo držim mobitel na uhu pa bih, zajedno s Frankom, mogao dobiti tešku bolest na mozgu.

Kada mu je već svega bilo dosta, zavapio je:

– Po mene su stigla kola hitne pomoći.

Doduše, žurio se Mirko i na televizijski intervju. Ponovno je naglasio da će nastojati da se borba odvija u stojećem stavu i da će ići na nokaut šakama i nogama. Na pitanje što će učiniti ako ga Mir sruši, rekao je:

– Tapkat ću čim dodirnem pod. Šalim se, treniram džiju-džicu 10 godina, nisam siguran jesam li ista razina kao i Mir, no probat ću svoju sreću.

Kako je prije sedam dana proslavio 36. rođendan, Mirko je kazao da mu svaka sljedeća borba može biti i posljednja, pa tako i ova. Mir mu se pak divi zbog načina kojim je pobijedio Vovčančina.

– Vovčančina sam jako cijenio pa sam Cro Copovom pobjedom high-kickom bio impresioniran.

Mir je uvjeren da će gledatelji biti impresionirani načinom na koji će pobijediti hrvatskog borca.

– Snašle su me ozljede, nisam imao dovoljno dana za pripremu, no preuzeo sam rizik jer sam dobio ponudu koja se ne odbija – kazao je Cro Cop.

Komentara 11

HA
Hamiclar
12:13 17.09.2010.

Kao prvo ovo je strašno kako ste ovo loše preveli-preoisali ili što već. Ali nebitno. Ajmo Mirko!!! Mir je više manje svima antipatičan a Mirko je u zadnje vrijeme sve šaljiviji na pressicama. Ako CC uđe u kavez sa željom i voljom da dobije ja se ne bi kladio protiv njega. Ne znam može li se Mir nosit sa Mirkovim low i mid kickovima, iako su potonji opasni zbog takedowna. Ako ga Mirkec omekša sa par low kicka lijevom ali i desnom(zašto i nju ne koristit??) i možda pokojim mid kickom da Mir ne zna odakle sve sijeva pa dok tako razmišlja hoće li dobit lijevom ili desnom , gore ili dole popije jedan LHK i gotova borba.

MO
moshmislit
12:18 17.09.2010.

ne znam...nekako mi se Mir čini za klasu boljim borcem...nije to onaj stari Mirko...nadam se da se nece jače ozljediti

EU
EuroAzija
18:59 17.09.2010.

koltrina-U-Srcu@ A koga si ti pobijedio u bilo čemu?!?! Ovako napadat jednog od najvećih boraca svih vremena je dokaz koliko si neinteligentna, bezobrazna, priglupa osoba. Radije se vrati u birtiju iz koje si ispuzao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije