Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodna borba

Cro Cop protiv bivšeg igrača američkog nogometa Schauba

cro cop (1)
Antonio Bronić/PIXSELL
29.12.2010.
u 17:31

Mirko Filipović produžio je suradnju s UFC-om, najjačom organizacijom slobodne borbe u svijetu.

Britanski Figherts Only, ali i neki američki mediji objavili su da će Cro Copov sljedeći protivnik biti 27-godišnji, 193 cm visok, bivši igrač američkog nogometa Brendan Schaub. Meč će se održati 19. ožujka, u sklopu priredbe UFC 128 u gradu Newarku, u američkoj saveznoj državi New Jersey.

Schaub je bio finalist reality serijala Ultimate Fighter u kojem je izgubio od Roya Nelsona, što mu je bio prvi poraz u karijeri u UFC-u. Schaub je pobijedio Gabriela Gonzagu, borca koji je nokautirao Mirka Filipovića.

 

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
19:15 29.12.2010.

pogledao malo borbe od Brendan Schauba cini mi se premršav da bih pobjedio Mirka bude se samo odbijao od Mirka to bi Filipović trebao pobjedit bez problema...

SE
semafori
09:55 04.01.2011.

Schaub je razbio Gonzagu koji je Mirka unistio i zapoceo njegov kolaps. Najbolji borac koji je Mirko pobijedio od Pride-a je Pat Barry a to i nije neko ime. Ipak izgleda da i uz sve te poraze Mirko napreduje. Saa Dos Santos-om je usao u trecu rundu sto nije puno boraca uspijelo, i Mir ga nije dominirao. Ako ovaj mec izgubi to bi mozda i bio kraj sto se tice UFC. A ako u velikom stilu pobijedi nadam se da tu psihicku barijeru bi unistio i krenuo u lov na prvih pet u UFC. Vjerujem u Mirka jer Mirko ima talent. Sam je sebe naucio ovom sportu. A realno je negdje oko 15 mjesta najjacih teskasa u UFC. Ako dobije ovaj mec to mu je najbolja pobjeda od Pride-a a ako izgubi onda sam i ja uvjeren da je vrijeme za borbe u Japanu protiv Sapp-a ili tako nesto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije