Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK POČETAK

Cro Cop: Nakon prvog nokauta ni majka me nije prepoznala!

Cro Cop
Daniel Kasap/Pixsell
22.05.2014.
u 21:14

- Bio sam teško nokautiran, završio sam i u bolnici na šivanju, a kad sam stigao kući na vratima me nije vlastita majka prepoznala. Mislila je da je netko došao i tražio mene te je samo rekla: 'Mirko nije kod kuće'.

Najbolji hrvatski borac svih vremena, Mirko Filipović, u četvrtak je bio gost na Policijskoj akademiji te se družio s njihovim polaznicima i ujedno odgovarao na neka njihova pitanja, koja nisu baš uvijek bila usko vezana uz sport koji ga je proslavio.

Svima je poznato da je Cro Cop bio pripadnik najelitnije hrvatske policijske postrojbe, ATJ Lučko, no malo ljudi zna da je tek iz trećeg pokušaja uspio "upasti" na Policijsku akademiju.

- Dva puta sam se prijavljivao i nisu me prihvatili, uspio sam iz trećeg pokušaja i to velikim dijelom mogu zahvaliti svojoj majci koja se izuzetno angažirala tom prilikom kako bi mi pomogla - otkrio je Mirko.

Osvrnuo se i na svoje početke...

- Najprije sam počeo trenirati snagu u svojoj garaži, radio sam uglavnom s utezima koje smo napravili otac i ja, a glavni motivator bili su mu Bruce Lee i Jean-Claude Van Damme u kojima sam vidio svoje uzore.

Praktički da ne postoji iskusniji borac koji nije u svojoj karijeri pretrpio poraz nokautom, a nažalost iznimka nije ni Mirko Filipović koji se prisjetio svog prvog teškog pada.

- Bio sam teško nokautiran, završio sam i u bolnici na šivanju, a kad sam stigao kući na vratima me nije vlastita majka prepoznala. Mislila je da je netko došao i tražio mene te je samo rekla: 'Mirko nije kod kuće' i tek onda je shvatila da to zapravo ja stojim ispred nje.

Nisu izostale ni brojne šale po kojima je Cro Cop postao već itekako poznat, pa će ovaj susret definitivno ostati u lijepom i dugom sjećanju svim trenutnim polaznicima Policijske akademije u Zagrebu.

>> Cro Cop nema sreće, opet ostao bez protivnika!

Komentara 1

AN
Andreeejjj
22:35 22.05.2014.

Pa nije bio takav samo jedan jedini nokaut?! Mirkec bilo ih je uhuhu...a biti če ih još. možda i gorih?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije