Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lovrić u Osijek?

Črnko o višemilijunskom transferu: Gorica će dati maksimum da se to danas završi

Kristijan Lovrić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
15.02.2022.
u 11:43

Kristijan Lovrić (26) jedan je od najboljih igrača Gorice, a sada bi trebao prijeći u Osijek.

Kristijan Lovrić (26) jedan je od najboljih igrača Gorice i gotovo u svakom transfernom roku priča se o njegovu odlasku.

Tako je i sada. Naime, Lovrić bi trebao prijeći u Osijek. Cijela priča trebala bi se rasplesti danas, posljednjeg dana prijelaznog roka.

Kristijan bi, prema mnogim navodima, trebao potpisati višegodišnji ugovor s Osijekom težak 300 tisuća eura godišnje plaće. Preseli li se u Slavoniju, bio bi to posao ukupno težak najmanje dva milijuna eura uz bonuse od sljedećeg transfera.

Gorički napadač ostvario bi tako jedan od najvećih izlaznih transfera u povijesti kluba. Najveći transfer i dalje je prodaja nigerijskog napadača Iyayija Atiemwena koji je u Dinamo prodan za nešto više od 2.5 milijuna eura.

Zamolili smo predsjednika Gorice Nenada Črnka za komentar, a sve što je poručio jest: – Još uvijek razgovaramo i mogu samo reći da će Gorica učiniti maksimum da se to danas završi.

Lovrić je u Gorici odigrao ukupno 120 utakmica i zabio 54 gola. Onamo je stigao 2018. godine iz zagrebačke Lokomotive.

Napadač rodom iz Ogulina upisao je i jedan nastup za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Debitirao je 30. svibnja 2021. u utakmici protiv Malte

 

Komentara 2

Avatar mlijeko
mlijeko
13:51 15.02.2022.

Lovrić nije za Osijek.. previše je to igrača koji ne igraju ništa u fazi obrane.. Lovrić, Caktaš, Mierez...

Avatar Napiši mi usne tvoje
Napiši mi usne tvoje
17:03 15.02.2022.

ima u Osijeku ruleta? da mu ne bude dosadno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije