Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danska, Rusija i Španjolska prenose bodove
Povratak na članak

Crna Gora priredila veliko iznenađenje: Šokirani Slovenci ispali s Eura

U Debrecenu se od prve do zadnje minute vodila žestoka borba. Izabranici slovenskog izbornika Ljubomira Vranješa veći dio susreta imali su kontrolu nad suparnicima, ali su u ključnim trenucima susreta načinili previše pogrešaka u obrani i napadu, te promašili zadnja tri sedmerca.

Komentari 1

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
22:57 17.01.2022.

Svaka čast i pohvala za crnogorske rukometase. Igrali su srcano i zasluženo uspjeli. Njihovi Euopski suparnici iz Slovenije su razočarali i zasluženo su sada za dom spremni. Na sreču za europski dom ne onaj sramni ustaški.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.