Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baš je skroman

Cristiano Ronaldo: Tko mi je omiljeni igrač? Pa ja!

Cristiano Ronaldo
Reuters (Ilustracija)
29.12.2013.
u 09:58

- Morate biti usredotočeni i ponosni na ono što radite, inače nećete ostvariti svoje ciljeve

Cristiano Ronaldo dobio je nagradu za najboljeg nogometaša u 2013. godini po izboru Globe Soccera. No, prilikom dodjele nagrade ponovno je pokazao da mu skromnost i nije vrlina.

- Tko mi je omiljeni igrač? Pa ja!, rekao je Ronaldo te dodao:

- Morate biti usredotočeni i ponosni na ono što radite, inače nećete ostvariti svoje ciljeve. Ja imam visoke ciljeve, znam da će ih biti teško ostvariti, ali pokušat ću. Zbog toga često živim pod pritiskom, ali nekad mi se to i sviđa.

Sljedeće godine Ronaldo će s Portugalom nastupiti na Svjetskom prvenstvu.

- Dobra stvar za nas je što nas se ne smatra favoritima. Zbog toga će nam samo biti lakše, a ja vjerujem da imamo dobre šanse.

>>Globe Soccer: Ronaldo je najbolji igrač svijeta u 2013.

Komentara 1

XM
xmatrix
10:32 29.12.2013.

”Druži se s mudrim i postat ćeš mudar, a tko se drži bezumnika, postaje opak.”

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije